.

.

Тешка Рака Бицепс Трицепс Ремен За Јаже Опрема За Вежбање За Прицврстување На Домашен Кабел Влечење Тренинг за Сила За Бодибилдинг Трицепс Прицврстување На Кабел ?

Тешка Рака Бицепс Трицепс Ремен За Јаже Опрема За Вежбање За Прицврстување На Домашен Кабел Влечење Тренинг за Сила За Бодибилдинг Трицепс Прицврстување

DEN 208.00

Пристапност
Залиха

Едно Јаже За Трицепс за Разновидни Вежби : порано можеби ќе требаше да се префрлате помеѓу 27 и 36 инчи трицепсни јажиња за вежби за разлика, сепак, сега треба само да ги однесете ремените за трицепс во теретана Дополнително, неговиот дизајн со две големини во едно обезбедува голема разноврсност на вашата рутина за вежбање, овозможувајќи ви лесно да ги префрлате должините помеѓу различни вежби за јаже, како што се повлекување на лицето, склекови на трицепс, кадрици на бицепс и повеќе вежби за прицврстување на кабелот. Совршената Ergономија Спречува Повреди На Зглобовите : ремените за трицепс обезбедуваат 4 опции за фаќање што овозможуваат поставување на рацете во најудобна положба, отстранувајќи го прекумерниот стрес од зглобовите, прстите и лактите. Зголемете Го Опсегот На Движење : Традиционалните јажиња за трицепс се премногу кратки и ја ограничуваат вашата способност целосно да ги отворите рамената за вежби како влечење на лицето. екстра долгите ремени за трицепс ви овозможуваат да го продолжите опсегот на движење до максимум. Изолирање На Целните Мускули : кога користите традиционални јажиња со капачиња, зглобовите може да бидат уморни пред целосно да се обработат наменетите мускули на грбот и рамената. ремените за трицепс ви овозможуваат да користите соодветна тежина за вежбање за да ги изградите целните мускулни групи без напрегање на зглобот, ефикасно да го тонирате горниот дел од телото. Две Должини Изградени Во Едно Јаже : Вкупна должина (кога се поставени рамно) : 55 инчи (140 см) надворешни јамки и 39 инчи (100 см) внатрешни јамки, подолги од повеќето ремени за трицепс и јажиња за спуштање на пазарот. Две должини се соодветни за сите големини на телото, особено за поголемите бодибилдери. Тешка Рака Бицепс Трицепс Ремен За Јаже Опрема За Вежбање За Прицврстување На Домашен Кабел Влечење Тренинг за Сила за Бодибилдинг трицепс прицврстување на кабел за оџак карактеристики : 100% сосема нови и висококвалитетни Две Должини Изградени Во Едно Јаже : Вкупна должина (кога се поставени рамно) : 55 инчи (140 см) надворешни јамки и 39 инчи (100 см) внатрешни јамки, подолги од повеќето На Трицепс Ремени И Се Повлече Надолу Јажиња На Пазарот. Две должини се соодветни за сите големини на телото, особено за поголемите бодибилдери.Едно Јаже За Трицепс за Разновидни Вежби : порано можеби ќе требаше да се префрлате помеѓу 27 и 36 инчи трицепсни јажиња за вежби за разлика, сепак, сега треба само да ги однесете ремените за трицепс во теретана.

Параметри на производот

Material:
Polyester
Weight:
300g
Size:
73cm/28.7inch(Adjustable)
Package Includes:
1x Triceps Rope Strap
note:
1.Please allow 1-2cm errors due to manual measurement, make sure that you do not mind before you orde
Слична стока