.

.

ЗИЛЦЛ Заклучување За Паркирање, Бариери За Паркирање Позицијата На Приватниот Паркинг За Паркирање учествуваше Со Задебелување На Зголемувањето На Несреќата Фик?

ЗИЛЦЛ Заклучување За Паркирање, Бариери За Паркирање Позицијата На Приватниот Паркинг За Паркирање учествуваше Со Задебелување На Зголемувањето

DEN 2387.20

Пристапност
Залиха

Овој Локатор На Тркала Е Погоден за Гаражи, Големи Паркинзи или Паркинзи на Отворено за Да Обезбеди Соодветна Заштита за Вашето Возило и Лична Безбедност # Лактот Може Да се Формира Еднаш Без Заварување, што Значително Го Подобрува Притисокот На Лежиштето И Отпорноста На Удар, Идеален За Паркирање и Патеки. Е лесно Да Се Соберат Функционални И Лесни За Употреба Функции За Покраината Отиде во Неволја За Паркирање Дома, И Заштеди Најмалку Половина Од Работното време. ●Вграден Цилиндар, Водоотпорен, Отпорен На Прашина, Анатомска Безбедност. Лак Дизајн Основа : Гума во седиштето Кога Заклучување На Паркинг, Безбеден и Сигурен, да не Му наштети На гуми. Добредојдовте Во Нашата Складирана, Густа Челична Рака : Нерѓосувачки Челик, Откако Ќе Се Формира, Не може Да се Деформира Во Случај На Тркалање Назад по Името На Автомобилот : Паркинг Против Кражба : Црна И Жолта Големина : 80 33см тежина : 4,5 Кгматеријал : Режим На Заклучување На Цевки Од Нерѓосувачки Челик : Повлечете нагоре И Заклучете Ги Карактеристиките : Структура Со Високи Перформанси, Со Механизам За Заклучување, Колоната може да се заклучи И Отклучи На Исправена Обвивка На Цевка, А Не Заварена Ова Е Идеална бариера За Заклучување за да го заштитите вашиот паркинг простор од Оштетување На Возилото Производот Е Густ И Издржлив Дизајнот Нема Да Принуди Уништување Забелешка : 1.

Параметри на производот

Слична стока