.

.

Чиста лепак за лепак за лепак без латекс погодно за чувствителни очи лепак за ајлајнер силен држење водоотпорен лепак за лепак за лепак за лепак за лепак за лепак з?

Чиста лепак за лепак за лепак без латекс погодно за чувствителни очи лепак за ајлајнер силен држење водоотпорен лепак за лепак за лепак за лепак

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

【Методот за користење лепак за лепак за лепак】 лепак за камшик од ајлајнер лесен за нанесување и заштеда на време, тресете го лепак за ајлајнер 10 пати пред употреба; Нанесете лепак за ајлајнер, не треба да го чекате да се исуши; нанесете лажни трепки директно и нежно притиснете трепки 【Долготрајни водоотпорни нанесете лепак за ајлајнер, не треба да чекате да се исуши; нанесете лажни трепки директно и нежно притиснете трепки. 【Долготрајни водоотпорни и безбедни】 : Пенкало за лепак за трепки може силно да држи било кое од вашите лажни трепки за целодневно, водоотпорно и измама. 【Бесплатни и безбедни латекс за кожа】 Пенкало за лепак е формулирано со лабораториски тестирани хипоалергични состојки, без латекс, без лепак и безбедно за сите типови на кожа. Нашиот лепак за трепките е веган и не се тестираат на животни. 【Совршен подарок Оваа круша】 Лепак за трепки од ајлајнер е многу популарен кај жените. За време на фестивалот сме опремени со прекрасна амбалажа, можете да му ја дадете на вашата мајка, ќерка, баба и девојка. Service Услуга за време на време на живот】 Врз основа на принципот на услуги на клиентите како центар, ние им нудиме на клиентите висококвалитетни производи, како и висококвалитетна услуга по продажбата.

Параметри на производот

Слична стока