.

.

Mxbamhyc 2 Пакет Silverware Организатор За Фиока,Бамбус Прошири Кујнски Садови Организатор, Прилагодлив Прибор За Прибор За Јадење Организатор/Носителот.

Mxbamhyc 2 Пакет Silverware Организатор За Фиока,Бамбус Прошири Кујнски Садови Организатор, Прилагодлив Прибор За Прибор За Јадење

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Проширлив и Прилагодлив дизајн : Ова 2-Парче содржи не-проширливи и проширливи, 5-7 прегради, организатор на фиоки за рамни садови, додека сместува различни големини на садови, лесно се проширува Добар организатор на кујнски прибор : овој организатор на фиоки што може да се прошири има голем простор и може да се сортира по големина, можете брзо да го најдете кога користите прибор за јадење. Без неред : Ова ќе биде добра опција да ја Чувате вашата кујна, спална соба, дневна соба, бања без неред. Повеќенаменски : може да се користи за чување прибор за јадење, накит, очила, канцелариски материјал и други ситници, за да не се изгубат. Еколошки бамбус : производите од бамбус имаат мазна површина, лесни за чистење, поздрави и потрајни од пластиката.

Параметри на производот

Слична стока