.

.

Аохмпт 18 Пакет Чист Организатор На Чевли Кутија За Чевли Што Може Да Се Редат Преклопливи Канти За Складирање Кутија За Контејнери За Чевли Со Големи Димензии Кант?

Аохмпт 18 Пакет Чист Организатор На Чевли Кутија За Чевли Што Може Да Се Редат Преклопливи Канти За Складирање Кутија За Контејнери За Чевли

DEN 1599.68

Пристапност
Залиха

●ДИМЕНЗИЈА НА ПРОИЗВОДОТ 14,17 "(Л) х 10,23"(В) х 6,69"(Н), доволно голем за повеќето машки и женски чевли, Свртени Кон неуредниот простор за складирање чевли, оваа пластична кутија за чевли што може да се натрупува може да биде најдобриот избор ●ТРАНСПАРЕНТЕН ДИЗАЈН●чистиот дизајн на кутијата за чевли со предно отворање ги прави чевлите во кутијата за чевли јасни на прв поглед. Чистата кутија за чевли ви помага ефикасно да пребарувате чевли од кој било агол. Аглите се полираат непречено без бруси за да се спречат гребнатини.Дупките за вентилација на задниот капак ја олеснуваат циркулацијата на воздухот за да го исфрлат мирисот. ●НАПРЕДНИ МАТЕРИЈАЛИ● организаторот на чевли е изработен од здрав и нетоксичен еколошки материјал за МИЛЕНИЧИЊА, Цврст и издржлив, поради употребата на пластични материјали, кутијата за чевли ужива добри водоотпорни и може да се измие со вода. Лесна мека пластика се користи околу кутијата за чевли,Тврда пластика се користи за рамката на вратата и задниот капак, што е многу стабилно по склопувањето. ①РЕДЕЊЕ И РАЗНОВРСНА има точки за поврзување помеѓу секое складирање чевли, што може да ги поврзе околните организатори на чевли.

Параметри на производот

Слична стока