.

.

Housoutil Тешки Закачалки Метални Закачалки Тешки 1 Пар Преклопливи Метални Палто Куки Ретро Облека Куки Декоративни Ѕидни Куки Ѕид Кука Алуминиум Декоративни Куки Ра?

Housoutil Тешки Закачалки Метални Закачалки Тешки 1 Пар Преклопливи Метални Палто Куки Ретро Облека Куки Декоративни Ѕидни Куки Ѕид Кука

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

РЕШЕТКА МОНТИРАНА НА ЅИД : Безбедни и издржливи куки од алуминиумска легура можат да ви понудат подобар дневен организатор ЗАНИШАН ПЕШКИР бар : Кука е за виси пешкир, капут, шапка, појас, клуч шамија, торба, погоден за кујна и перење соба или спална соба. ДРЖАЧ ЗА КРПИ МОНТИРАН НА ЅИД : Стилски ѕидни куки за туш кабини сунѓер, крпи, слики, наметка, палта, капи, јакни, шалови, клучеви, чанти, кујнски прибор. ЗАКАЧАЛКА МОНТИРАНА НА ЅИД : Овие куки се совршена декорација за соба, што ги прави тие неуредни гаџети да станат чисти и уредни. РЕШЕТКА ЗА КУЈНСКИ КРПИ : закачалките со подлога за заштита од сунѓер се водоотпорни и отпорни на масло, одлични за држење крпи и наметки за бања, палта, ранци, капи, клучеви, прибор итн. РЕШЕТКА МОНТИРАНА НА ЅИД : Безбедни и издржливи куки од алуминиумска легура можат да ви понудат подобар дневен организатор. ЗАНИШАН ПЕШКИР бар : Кука е за виси пешкир, капут, шапка, појас, клуч шамија, торба, погоден за кујна и перење соба или спална соба. ДРЖАЧ ЗА КРПИ МОНТИРАН НА ЅИД : Стилски ѕидни куки за туш кабини сунѓер, крпи, слики, наметка, палта, капи, јакни, шалови, клучеви, чанти, кујнски прибор. ЗАКАЧАЛКА МОНТИРАНА НА ЅИД : Овие куки се совршена декорација за соба, што ги прави тие неуредни гаџети да станат чисти и уредни. РЕШЕТКА ЗА КУЈНСКИ КРПИ : закачалките со подлога за заштита од сунѓер се водоотпорни и отпорни на масло, одлични за држење крпи и наметки за бања, палта, ранци, капи, клучеви, прибор итн. Пакет Листа 1 Пар х Куки Карактеристики-закачалките со подлога за заштита од сунѓер се водоотпорни и отпорни на масло, одлични за држење крпи и наметки за бања, палта, ранци, капи, клучеви, прибор итн.

Параметри на производот

Слична стока