.

.

Стенд за чадор на WDD метал, дизајн на пеперутки, нелизгачки душек, хонорарен квадратен чадор решетката трска за одење, со лента за вода и куки/бели

Стенд за чадор на WDD метал, дизајн на пеперутки, нелизгачки душек, хонорарен квадратен чадор решетката трска за одење, со лента за вода

DEN 1471.68

Пристапност
Залиха

Стилскиот дизајн на пеперутка изгледа многу убаво, што не само што заштедува простор, туку и го подобрува изгледот на куќата Штарот за чадор е изработен од цврсто и издржливо железо за да обезбеди цврста поддршка за вашиот чадор. Не грижете се за гребење на подот, влошките од 4 стапала на дното обезбедуваат мекост и заштитете го вашиот под. Штарот за чадор има сад за складирање на вода за да го заштити подот и да спречи дожд да го навлажнува подот. Лесно е да се исчисти. Големината е 28x41.5cm, а ќе ви бидат дадени четири куки за закачување на чадорот за преклопување. Стилскиот дизајн на пеперутка изгледа многу убаво, што не само што заштедува простор, туку и го подобрува изгледот на куќата. Штарот за чадор е изработен од цврсто и издржливо железо за да обезбеди цврста поддршка за вашиот чадор. Не грижете се за гребење на подот, влошките од 4 стапала на дното обезбедуваат мекост и заштитете го вашиот под. Штарот за чадор има сад за складирање на вода за да го заштити подот и да спречи дожд да го навлажнува подот. Лесно е да се исчисти. Големината е 28x41.5cm, а ќе ви бидат дадени четири куки за закачување на чадорот за преклопување. Опис на производот : Дизајнот на решетките на решетките може да има роман и уникатен изглед, а вентилираниот ентериер помага да се направи чадорот брзо да се исуши. Квадратната форма го прави овој чадор да биде погоден за агли, особено во влезната сала или ходникот, што изгледа поубаво и заштедува простор. Користете дополнителна лента за отстранливи дождовница на дното на полицата за да го олесните чистењето на дождовницата и да обезбедите совршена чистота за вашата куќа.

Параметри на производот

Material:
Iron
color:
White
Product size:
28x41.5x12.5cm
Does not include decorative items shown in product photos:
➤Note:
* Due to manual measurement of product size, some errors will occur. Due to the different colors of the spotlight and the screen, the actual object may have a certain color difference. Please refer to the actual product received.:
*The delivery time is usually 10-15 days. If you do not receive the purchase information within 30 days, please contact us in time.:
*We provide the best customer service. If you need help, please contact us via email. We will reply you within 24 hours and wish you a happy life. :
Слична стока