.

.

У Конзервира Нерѓосувачки Челик Правоаголник Складирање На Храна Бенто Кутија Контејнер, Истекување Доказ Силиконски Капак Машина За Миење Садови Безбедно - Плас?

У Конзервира Нерѓосувачки Челик Правоаголник Складирање На Храна Бенто Кутија Контејнер, Истекување Доказ Силиконски Капак Машина

DEN 399.84

Пристапност
Залиха

Силиконски И НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК : контејнер за храна отпорен На Истекување за да ја одржува храната свежа и да спречи излевање, 100% без пластика, лесен за дезинфекција и безбеден за миење садови, а флексибилните капаци лесно се отвораат за малите раце ЕДНОКРАТНО И БЕЗ ОТПАД : Одржливите, издржливи и долготрајни контејнери за ручек ја намалуваат неверојатната количина ѓубре што завршува во нашите депонии и океани секоја година поради пакување храна за еднократна употреба. ФУНКЦИОНАЛНО И ПРАКТИЧНО : Совршено За различни потреби за пакување храна, вклучувајќи училишни и работни ручеци, излети, носење, патувања, авантури на отворено, рефус шопинг и семејни остатоци. Секој контејнер има гравирани тегови за лесно купување на големо. МИСИЈА УПРАВУВАНО : У-Конзерве е Сертифициран Б Корпорација, член на 1% За Планетата, и е посветена на намалување на отпадот, инспирира управување, и да работат со интегритет и одговорност.

Параметри на производот

Слична стока