.

.

Прилагодлива висина за вртење на висина, гроздобер тркалачки столче со тишина тркала, удобно двослоен сунѓер пошироко тркалезно седиште, столици за изработка на к?

Прилагодлива висина за вртење на висина, гроздобер тркалачки столче со тишина тркала, удобно двослоен сунѓер пошироко тркалезно

DEN 582.40

Пристапност
Залиха

2-слој сунѓерско седиште-Чаир за домашна канцеларија со 33 см со дијаметар со дијаметар со дијаметар, сосема нов сунѓер со висока густина Цврста база - дијаметар од 41 сантиметри на дното, стабилните 5 канџи не се лесни за превртување, стабилно чувство на седење, тркала од тркала од 5 точки за вртење на тркала, работи безбедно, непречено и тивко на сите меки и тврди подови, вклучувајќи дрво, ламинат, плочка , чеша. Столче за вртење на салони. Тивко мазно столче за тркалање - мазно тркалање, без напор на сите видови на подот кога извидувате за работната површина или дома. Хидраулична столица за прилагодување на висината - Удобно столче брзо изменето од 47 - 62 см, седиштето може да се врти 360 степени, тестиран SGS и сертифициран хидрауличен лифт цилиндер за безбедно и мазно работење. Столки од столици со потпирач за грб, столче за масажа. Поедноставено склопување - Само 3 чекори за да се заврши работата. Многу лесни за склопување. Заштитното пластично капаче од пролетниот гас треба да се отстрани пред собранието или може да се скрши/заглави во подлогата.

Параметри на производот

Product Name:
Rotating Barber Stool
Seat color:
Black, Green, Blue, Gray, Brown
Material:
Wear-resistant fabric, metal stainless steel, metal iron, other
Rotation angle:
360°
Applicable places:
barber shop, bedroom, living room, nail salon, dining room, other
Package List:
1* Stool :
Слична стока