.

.

Ффекс Африканска Текстилна Крпеница Мала Торба За Лаптоп, Издржлива Водоотпорна Ткаенина, 13/15 Инчна Торба за Лаптоп,За Бизнис, Училишна Употреба.

Ффекс Африканска Текстилна Крпеница Мала Торба За Лаптоп, Издржлива Водоотпорна Ткаенина, 13/15 Инчна Торба за Лаптоп,За Бизнис, Училишна

DEN 956.80

Пристапност
Залиха

Издржлив Материјал : Африканска Крпеница За Лаптоп За Текстил, Изработена Од Ткаенина Од Неопренови И Издржлив Метален Патент, Водоотпорна, Отпорна На Прашина, Антистатичка, Против Гребење, Обезбедува Безбедна И Долготрајна Употреба Секој Ден Целосна Заштита : Чувствувајте Се Деликатно И Меко, Флексибилно, Намалете Го Влијанието На Оштетувањето На Содржината На Торбата. Го Прави Совршен Избор За Студенти, Зафатени Професионалци И Секој Во Движење. Едноставен Дизајн : Оваа Тенка Торба За Лаптоп Е Мала И Лесна, Лесна И Удобна, Преклоплива, Со Печатена Шема На Предното Парче, Како Модерен Модел За Зачинување На Вашиот Живот. Задниот Дел Е Фиксен Црн Дизајн, Отпорен На Нечистотија. Применлива Сцена : Можете Да Го Ставите Вашиот Лаптоп, Глушец, Полнач, Таблет, Датотеки Со Големина А4, Списанија, Хард Диск, Мобилен Телефон И Pens.It Може Да Се Даде И Како Подарок За Одмор, Училиште Или Дипломирање. Совршена Услуга : Доколку Има Некаков Проблем, Ве Молиме Контактирајте Не Веднаш, 24 Часа На Ваша Услуга, Купете Со Доверба, Ветуваме Дека Ќе Добиеме Целосна Наплата Ако Не Сте Задоволни Со Стоката!. Издржлив Материјал : Африканска Крпеница За Лаптоп За Текстил, Изработена Од Ткаенина Од Неопренови И Издржлив Метален Патент, Водоотпорна, Отпорна На Прашина, Антистатичка, Против Гребење, Обезбедува Безбедна И Долготрајна Употреба Секој Ден. Целосна Заштита : Чувствувајте Се Деликатно И Меко, Флексибилно, Намалете Го Влијанието На Оштетувањето На Содржината На Торбата. Го Прави Совршен Избор За Студенти, Зафатени Професионалци И Секој Во Движење. Едноставен Дизајн : Оваа Тенка Торба За Лаптоп Е Мала И Лесна, Лесна И Удобна, Преклоплива, Со Печатена Шема На Предното Парче, Како Модерен Модел За Зачинување На Вашиот Живот.

Параметри на производот

Слична стока