.

.

УПКОХ 40 Пара Снабдуваат Лесни Стапчиња За Кампување Во Нерѓосувачки Стил Пикник Јапонски Метал Повеќебоен Сад За Повеќекратна Употреба Машина За Миење Садови Веч?

УПКОХ 40 Пара Снабдуваат Лесни Стапчиња За Кампување Во Нерѓосувачки Стил Пикник Јапонски Метал Повеќебоен Сад За Повеќекратна Употреба

DEN 564.48

Пристапност
Залиха

Нерѓосувачки Челик ЕДНОКРАТНО РАМЕН СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ?Изработени од висококвалитетен материјал, и здравје и убава. Тие се најдобриот избор за дневни, патувања, кампување, промотивни подароци. СТАПЧЕ ЗА ЈАДЕЊЕ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА Овие стапчиња за јадење имаат едноставни дизајни на жито, кои не исчезнуваат и. РАМЕН ЗА ДОМАЌИНСТВО стапчиња за ЈАДЕЊЕ Овие стапчиња за јадење се дизајнирани со нежен дизајн, елегантен и дарежлив, убав декор за маса за вас. СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ за ХРАНА за ДОМАЌИНСТВО стапчињата за јадење се погодни за секоја вечера во Азиски стил, јапонска суши ноќ, супа од тестенини, сад за ориз, жешко тенџере Во Кина, корејска СКАРА,. НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК РАМЕН СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ комплетот е доволно лесен за преносливо носење, што може да се чува во куќиште и да се носи надвор за вашето патување, пикник,. Нерѓосувачки Челик. ЕДНОКРАТНО РАМЕН СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ ?Изработени од висококвалитетен материјал, и здравје и убава. Тие се најдобриот избор за дневни, патувања, кампување, промотивни подароци. СТАПЧЕ ЗА ЈАДЕЊЕ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА Овие стапчиња за јадење имаат едноставни дизајни на жито, кои не исчезнуваат и. РАМЕН ЗА ДОМАЌИНСТВО стапчиња за ЈАДЕЊЕ Овие стапчиња за јадење се дизајнирани со нежен дизајн, елегантен и дарежлив, убав декор за маса за вас. СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ за ХРАНА за ДОМАЌИНСТВО стапчињата за јадење се погодни за секоја вечера во Азиски стил, јапонска суши ноќ, супа од тестенини, сад за ориз, жешко тенџере Во Кина, корејска СКАРА,. НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК РАМЕН СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ комплетот е доволно лесен за преносливо носење, што може да се чува во куќиште и да се носи надвор за вашето патување, пикник,. Пакетот Вклучува 40 х Пара Стапчиња За Јадење Карактеристики-Боја : суши стапчиња за јадење-производот е подарок за садови од нерѓосувачки челик. Изработени од здрав материјал, безбедни и невкусни секојдневна употреба стапчиња за јадење.

Параметри на производот

Слична стока