.

.

Џингсу 57224Х-574-77 рамни средни полиуретански тркалца хромирана заграда, ракување Со Материјал, складирање и пакување, опрема за пренесување на количка, рамни тркалца

Џингсу 57224Х-574-77 рамни средни полиуретански тркалца хромирана заграда, ракување Со Материјал, складирање и пакување, опрема

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Опсег на вискозност( мпа) : Сив полиуретан Дијаметар дупка( мм) : 8. Дијаметар на тркалото( мм) : 100. Ширина на тркалото( мм) : 32. Висина на инсталација( мм) : 135. Дијаметар на тркалото 4 "оптоварување 130кг хромирана рамна сопирачка полиуретан (СТП) тркало.

Параметри на производот

Слична стока