.

.

Јардве 4 Комплети Кутија Кутија За Ручек Сад За Ужина Јапонска Кутија За Ужина Контејнери За Бенто Кутија Кутија За Оброци Контејнери За Ужина Кутија Пластика Држа?

Јардве 4 Комплети Кутија Кутија За Ручек Сад За Ужина Јапонска Кутија За Ужина Контејнери За Бенто Кутија Кутија За Оброци Контејнери За

DEN 860.00

Пристапност
Залиха

Бенто Кутија Возрасни : Еднократно бенто кутија Фината изработка на нашиот производ ви обезбедува работен век и деликатни детали Контејнер За Патување : ??€Широка Примена Овој модерен и практичен контејнер за ручек во бенто кутија за ручек е погоден за возрасни, деца, мажи, жени, тинејџери и студенти, што може да биде насекаде, како на пример за работа, за училиште, за пикник, за кампување и така натаму. Кутии за закуски за Возрасни : складирање на различни видови храна, оваа кутија за храна е погодна за употреба. Пренослива Кутија за Складирање : со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба. Патување Закуска Контејнер : ??`+Безбеден Материјал Бенто кутијата е изработена од пп материјал, пријателски, безбеден и нетоксичен. Фината изработка на нашиот производ ви обезбедува работен век и деликатни детали. Бенто Кутија Возрасни : Еднократно бенто кутија Фината изработка на нашиот производ ви обезбедува работен век и деликатни детали. Контејнер За Патување : ??€Широка Примена Овој модерен и практичен контејнер за ручек во бенто кутија за ручек е погоден за возрасни, деца, мажи, жени, тинејџери и студенти, што може да биде насекаде, како на пример за работа, за училиште, за пикник, за кампување и така натаму. Кутии за закуски за Возрасни : складирање на различни видови храна, оваа кутија за храна е погодна за употреба. Пренослива Кутија за Складирање : со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба. Патување Закуска Контејнер : ??`+Безбеден Материјал Бенто кутијата е изработена од пп материјал, пријателски, безбеден и нетоксичен. Фината изработка на нашиот производ ви обезбедува работен век и деликатни детали. Пакет Листа 4 х комплет кутии за ручек 4 х Карактеристики на кутијата за супа-Боја : Сина микробранова кутија за ручек - со капак, има функција отпорна на истекување и добар ефект на запечатување, што може да спречи испарување на вода 2 слоја кутија за ручек.

Параметри на производот

Слична стока