.

.

Царгел Бул Автомобил Винил Налепница Налепница, 2 парчиња Смешни Бик Налепница Автомобил Рефлектирачки Налепница Шупливи Гребнатини Декоративни Налепници За Тел?

Царгел Бул Автомобил Винил Налепница Налепница, 2 парчиња Смешни Бик Налепница Автомобил Рефлектирачки Налепница Шупливи Гребнатини Декоративни

DEN 131.04

Пристапност
Залиха

Материјал : Ова Е Висококвалитетна Налепница За Пренос На Пвц Умре, Без Боја На Позадина, Издржлива И Цврста Ултра тенок Дизајн : Бик Налепница Ултра тенок Материјал, Добро Чувство На Работ, Ултра лесен и Лесен за Носење. Можете Лесно Да Го Отстраните Без Да Оставите Остатоци Или Да Ја Оштетите Површината. Лесно За Инсталирање : Налепницата Со Бик Лесно Се Лупи И Се Лепи На Секоја Чиста, Мазна Површина За Кратко Време. Осигурајте Се Дека Површината На Автомобилот Е Чиста И Сува Пред Да Ја Нанесете Налепницата На Автомобилот. (Не Мијте Го Автомобилот Во Рок Од 24 Часа Од Инсталацијата). Апликации : Рефлектирачките Налепници Од Бик Може Да Се Нанесат На Повеќето Површини И Се Совршени За Вашиот Автомобил, Лаптоп, Браник, Метал, Дрво, Пластика И Речиси Секоја Друга Рамна Површина. Пакет на производи : 2 парчиња Х Рефлектирачки Налепници за Автомобилска Индустрија. Материјал : Ова Е Висококвалитетна Налепница За Пренос На Пвц Умре, Без Боја На Позадина, Издржлива И Цврста. Ултра тенок Дизајн : Бик Налепница Ултра тенок Материјал, Добро Чувство На Работ, Ултра лесен и Лесен за Носење. Можете Лесно Да Го Отстраните Без Да Оставите Остатоци Или Да Ја Оштетите Површината. Лесно За Инсталирање : Налепницата Со Бик Лесно Се Лупи И Се Лепи На Секоја Чиста, Мазна Површина За Кратко Време. Осигурајте Се Дека Површината На Автомобилот Е Чиста И Сува Пред Да Ја Нанесете Налепницата На Автомобилот. (Не Мијте Го Автомобилот Во Рок Од 24 Часа Од Инсталацијата). Апликации : Рефлектирачките Налепници Од Бик Може Да Се Нанесат На Повеќето Површини И Се Совршени За Вашиот Автомобил, Лаптоп, Браник, Метал, Дрво, Пластика И Речиси Секоја Друга Рамна Површина.

Параметри на производот

Product name:
Waterproof Decal for Car
Material:
PVC
Size:
15cm x 9.2cm(L x W)
Color:
Black/White
Product package:
2pcs x Reflective Decal for Automotive:
Note:
1. About Color:
Due to the difference between the screen and the light, the color of this item may be slightly different from the picture.
2. About the size:
The size is completely handmade, please change 1-2cm according to different measurement methods.
100% Satisfactory service:
If there is any quality problem or damage to the package, you can not use the product, you can contact us, we will reply to you as soon as possible, please rest assured to buy Thanks!
Слична стока