.

.

Перница за бременост, бремени жени Перница за спиење, С, двојна клин памучна перница, перница за поддршка на стомакот, за тело, стомак, поддршка за грб, породилна пер?

Перница за бременост, бремени жени Перница за спиење, С, двојна клин памучна перница, перница за поддршка на стомакот, за тело, стомак, поддршка

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Напредниот дизајн има кука што може да ја користите сепак и каде и да сакате За да се обезбеди клиновите за бременост да обезбедат удобна и цврста поддршка, ние користиме голем клин за перница за бременост наместо редовна мала перница за бременост. Производот е ослободен од BPA, кадмиум и фталати, давајќи им на вас и на вашето бебе поголема грижа. Кливите за перници за бременост ќе ви помогнат да останете на ваша страна додека сте настрана од страната, обезбедувајќи мека, но цврста поддршка и за вашето бебе и грб. Со 2 одвојливи клинови, не треба да се прилагодувате секој пат кога ќе се префрлите, тие се таму за вас. Надворешното покритие е кадифе, внатрешното покритие е меко и хипоалергично, но сепак издржливо и машинско пеење, лесна грижа за вашата погодност. Напредниот дизајн има кука што може да ја користите сепак и каде и да сакате. За да се обезбеди клиновите за бременост да обезбедат удобна и цврста поддршка, ние користиме голем клин за перница за бременост наместо редовна мала перница за бременост. Производот е ослободен од BPA, кадмиум и фталати, давајќи им на вас и на вашето бебе поголема грижа. Кливите за перници за бременост ќе ви помогнат да останете на ваша страна додека сте настрана од страната, обезбедувајќи мека, но цврста поддршка и за вашето бебе и грб. Со 2 одвојливи клинови, не треба да се прилагодувате секој пат кога ќе се префрлите, тие се таму за вас.

Параметри на производот

Material:
cotton blend
Semicircle size(approx):
67cm
Diameter(approx.):
32cm
Color:
multi
Package included:
1pc X Pregnant Pillow:
Note:
1. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
2. Please allow 0.5-2 cm differences due to manual measurement. :
Слична стока