.

.

Дулплеј Повеќенаменска Клупа За Седење, Прилагодлива Фитнес Клупа За Преклопување Опрема За Вежбање За Вежбање За Домашна Теретана Фитнес Студио Виолетова 152х37х83?

Дулплеј Повеќенаменска Клупа За Седење, Прилагодлива Фитнес Клупа За Преклопување Опрема За Вежбање За Вежбање За Домашна Теретана Фитнес Студио

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Тешка Конструкција : Произведена за Да Обезбеди Зголемена Издржливост што може да Издржи Повеќекратна употребаЧеликот обложен Со 14 мерачи во Прав е Доволно Силен за Тешка и Повторна Употреба,Што ја Прави Оваа Опрема Идеална За Домашни или Традиционални Спортски сали. ПРИЛАГОДЛИВИ ПОЗИЦИИ : Стратешки Дизајнирани Со Прилагодлива Подлога За Грб и Седишта Кои Работат Заедно За Да Создадат Повеќе Позиции За Поефикасен Тренинг,Ова Ви Дава Различни Опции за Вежбање за да Можете Да Таргетирате Различни Мускулни Области. УДОБЕН ТРЕНИНГ : Дизајниран Со Пена со Висока густина што Го Поддржува Грбот Додека Спречува Болни Сензации.Дизајнот и Структурата на Оваа Опрема Ви Помагаат Да Ги Извршувате Рутините Во Наклон,Пад или Рамна Положба. ПРИЛАГОДЛИВО СИДРО за НОЗЕ : Прилагодливото Сидро За Нога Ви Овозможува Да Ја Прилагодите Положбата На Ногата Или Целосно Да Ја Откачите Кога Necessary.it Држете Ги Нозете За Да Обезбедите Безбедно Работење Кога Правите Стомачни Вежби. ЛЕСЕН ТРАНСПОРТ и СКЛАДИРАЊЕ : Оваа Опрема е Дизајнирана со Вградени Тркала Кои Обезбедуваат Леснотија на Транспорт Секогаш кога е Потребно,Овозможувајќи Ви Да Ја Преместите од Едно До друго Место.Неговата Структура Е Преклоплива За Погодност При Складирање. Тешка Конструкција : Произведена за Да Обезбеди Зголемена Издржливост што може да Издржи Повеќекратна употреба.Челикот обложен Со 14 мерачи во Прав е Доволно Силен за Тешка и Повторна Употреба,Што ја Прави Оваа Опрема Идеална За Домашни или Традиционални Спортски сали. ПРИЛАГОДЛИВИ ПОЗИЦИИ : Стратешки Дизајнирани Со Прилагодлива Подлога За Грб и Седишта Кои Работат Заедно За Да Создадат Повеќе Позиции За Поефикасен Тренинг,Ова Ви Дава Различни Опции за Вежбање за да Можете Да Таргетирате Различни Мускулни Области. УДОБЕН ТРЕНИНГ : Дизајниран Со Пена со Висока густина што Го Поддржува Грбот Додека Спречува Болни Сензации.Дизајнот и Структурата на Оваа Опрема Ви Помагаат Да Ги Извршувате Рутините Во Наклон,Пад или Рамна Положба. ПРИЛАГОДЛИВО СИДРО за НОЗЕ : Прилагодливото Сидро За Нога Ви Овозможува Да Ја Прилагодите Положбата На Ногата Или Целосно Да Ја Откачите Кога Necessary.

Параметри на производот

Слична стока