.

.

Канвалит 1500 ПАРЧИЊА Кристали Со Рамен Грб Скапоцени Камења, Кристали За Нокти За Нокти Со Пинцети и Пенкало За Собирање Кристали, Алатки За Уметност За Нокти За Нок?

Канвалит 1500 ПАРЧИЊА Кристали Со Рамен Грб Скапоцени Камења, Кристали За Нокти За Нокти Со Пинцети и Пенкало За Собирање Кристали, Алатки За

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

ПАКЕТ-Секое пакување содржи 1500 парчиња кристали и вклучува 1 восочно пенкало за кристали и 1 црна пинцета, совршено за создавање на различни стилови на уметност на ноктите КРИСТАЛИ СО 12 РЕШЕТКИ - тие се 2мм, 3мм, 4мм, 5мм, 6мм. Задоволете ги вашите потреби за дизајн на уметност за нокти, доволно за да успеете комплетен проект за занаети за облека и чевли. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - кристалот има рамно задно мат дно со поцврста адхезија и не е лесно да падне. Алатката за точки и подигање е лесна за употреба, ви помага лесно да ги соберете и поставите штрасовите; на штрасовите им треба лепак за да ги залепат. ПРАКТИЧНО СКЛАДИРАЊЕ-кутијата има 12 мали прегради. Капаците може да се отворат одделно, што е многу корисно за вашата класификација и спречува мешање. Апликација-дијамантите за Нокти се доволни за украсување на вашата уметност за нокти, шминка за очи, уметност на телото, телефон, чанти, честитки, облека, венчаница и други уметнички дела итн.

Параметри на производот

Слична стока