.

.

Случај За Покривање На Таблет КОМПЈУТЕР Компатибилен Со Samsung Galaxy TAB А 8.0 2019, SM-T290/ T295, Компатибилен Со Детска Таблета Samsung Таб А 8.0 Случај 2019 Тешки Отпорни На Удари Соли?

Случај За Покривање На Таблет КОМПЈУТЕР Компатибилен Со Samsung Galaxy TAB А 8.0 2019, SM-T290/ T295, Компатибилен Со Детска Таблета

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Одговара на различни модели на таблети Обезбедува сигурна заштита. Овозможува лесен пристап до уредот. Издржлив и долготраен. Идеален за дома и патување. Одговара на различни модели на таблети. Обезбедува сигурна заштита. Овозможува лесен пристап до уредот. Издржлив и долготраен. Идеален за дома и патување. Чувајте го вашиот таблет безбеден и безбеден со нашата палета на кутии за таблет КОМПЈУТЕРИ. Нашите куќишта се дизајнирани да одговараат на различни модели на таблети и да обезбедат сигурна заштита за вашиот уред. Без разлика дали го користите вашиот таблет дома или во движење, нашите кутии за ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕРИ ве покрија.Компатибилни Модели : Компатибилен Со Samsung Galaxy Таб А 8.0 2019 SM-T290/ T295производ Карактеристики : 1.Цврсто и се чувствува добро на допир.Текстурирана гумена површина ја штити таблетата од лизгање, гребнатини и fingerprint.It на исто така убав и практичен подарок Компатибилен со деца, девојче, момче, ваши пријатели3.Подигната граница околу екранот, БЕЗ вграден заштитник на екранот.3 слој силна заштита таблета.

Параметри на производот

Слична стока