.

.

40 парчиња Торба За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба Пренослива Снек Торба Отпорна На Истекување Дизајн Со Патент Со Голем Капацитет Лесен За Отворање И З?

40 парчиња Торба За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба Пренослива Снек Торба Отпорна На Истекување Дизајн Со Патент Со

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

ДОБАР ДОКАЗ за ИСТЕКУВАЊЕ : кесите за Складирање храна За Повеќекратна Употреба се отпорни на влага и спречуваат влегување на мириси со добри својства отпорни на истекување ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : вреќи За складирање Закуски се разноврсни и можат да соберат слатки, бисквити од брусница, бисквити, закуски и многу повеќе. ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : чантата за ужина има голем внатрешен капацитет да собере многу мали закуски за вашите дневни потреби. Повеќе големини : преносни торбички за закуски се достапни во големи, средни, мали и долги термини, по 10, вкупно 40. Дизајн на патент : кесите со навртки се дизајнирани со патент за лесно отворање и затворање и имаат добар водоотпорен и отпорен на мирис. Карактеристики на производот : ДОБАР ДОКАЗ за ИСТЕКУВАЊЕ : кесите за Складирање храна За Повеќекратна Употреба се отпорни на влага и спречуваат влегување на мириси со добри својства отпорни на истекување.ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : вреќи За складирање Закуски се разноврсни и можат да соберат слатки, бисквити од брусница, бисквити, закуски и многу повеќе.ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : чантата за ужина има голем внатрешен капацитет да собере многу мали закуски за вашите дневни потреби.Повеќе големини : преносни торбички за закуски се достапни во големи, средни, мали и долги термини, по 10, вкупно 40.

Параметри на производот

Item Type:
Reusable Food Storage Bags
Product Material:
PE Composite Material
Scope of Application:
For Food, Snacks, Sandwiches, Etc.
Storage Bag Specifications:
10 Large, Medium, Small, Long Terms Each, 40 in Total
Weight:
Approx. 317g / 11.2oz
Package List:
40 x Reusable Food Storage Bags
Слична стока