.

.

4х3 Хоризонтален Заштитник На Држачот за Значки, Капак На Држачот За ЛИЧНА Карта Од 8 Пакувања, Заштитник За Ознаки За Имиња, Капак На Држачот За Водоотпорна Значка З?

4х3 Хоризонтален Заштитник На Држачот за Значки, Капак На Држачот За ЛИЧНА Карта Од 8 Пакувања, Заштитник За Ознаки За Имиња, Капак На

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

€ [ЕДНОКРАТНО И ИЗДРЖЛИВО] : Капакот На Заштитникот На Држачот За Картичка Е направен од врвен нетоксичен проѕирен пвц материјал, отпорен на абење и отпорен на корозија ● [ВОДООТПОРЕН] : заштитниот капак на држачот За ЛИЧНА Карта за Повеќекратна Употреба е направен од мек и флексибилен винил, патентот Што Може Повторно Да се Затвори ја одржува содржината безбедна и сува. ① [ДИЗАЈН] : дизајнот на Заштитникот На Држачот За Картички Со Двојна Употреба на слот/дупки го олеснува закачувањето, средниот е за јаже, приврзок за клучеви или штипка за ролна од карабина што може да се повлече, двете страни се за кабелот/ременот/конецот/конецот. € [ГОЛЕМИНА] : Големината На Капакот На Капакот На Личната Карта Е 4,5" W x 4,25 "L, погодна за максимална големина на картичката е 4,25" W x 3,25 " L. ® [РАЗНОВРСНА] : Капакот на Ракавот На Држачот На Визит-Картичката е погоден и неопходен за брз влез на кое било место.

Параметри на производот

Слична стока