.

.

Индикатор За Тестирање На Бирање Рачка на Сондата 2 парчиња Индикатори Мерач Мерење Алатка Додаток Врв Контакт Точка За Индикатор За Тестирање На Бирање Домаќинст?

Индикатор За Тестирање На Бирање Рачка на Сондата 2 парчиња Индикатори Мерач Мерење Алатка Додаток Врв Контакт Точка За Индикатор

DEN 120.00

Пристапност
Залиха

€Висок Квалитет Q главата на сондата е изработена од висококвалитетни и висококвалитетни материјали, отпорни на абење, издржливи и има долг работен век ●Лесен За Ракување ● производот е лесен за употреба, може добро да одговара на индикаторот за тестирање на бирање и е неопходна алатка за индикатори за тестирање на бирање. €Стабилни Перформанси Q сондата нема пречки за време на употребата, стабилни перформанси и добра отпорност на абење, што може да ја подобри вашата работна ефикасност и да заштеди време. ●Широка Примена Оваа контактна точка има големина на конец и се користи за мерни инструменти, прецизни инструменти за пресметување. Quality Service ● ние се стремиме да ви обезбедиме висококвалитетна и удобна услуга. Добредојдени сте да не контактирате доколку имате некаков проблем во врска со нашиот производ, ние ќе ви дадеме задоволителен одговор. Овој индикатор за тестирање на бирање е изработен од висококвалитетни материјали.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Dial Test Indicator
Optional Style:
Tungsten Steel, Ruby
Size:
Approx. 2 * 0.2 * 0.1cm / 0.79 * 0.08 * 0.04inch
Weight:
Approx. 1.3g / 0.05oz
Package List:
2 * Dial Test Indicator:
Слична стока