.

.

Кујнски прибор Еко-Пријателски Пластични Пп Мултифункционален Чен Нож Држач Метални Ножици Организатор Алатки Кујна Нож Блок Решетката Десктоп Индивидуални нож ?

Кујнски прибор Еко-Пријателски Пластични Пп Мултифункционален Чен Нож Држач Метални Ножици Организатор Алатки Кујна Нож Блок Решетката Десктоп

DEN 7198.24

Пристапност
Залиха

Држачот за нож има јасен изглед и едноставен дизајн, што може да додаде малку убавина во вашата кујна и да создаде чиста и уредна кујна за вас 100% и еколошки пп пластичен материјал. Цврст и дебел пп пластичен случај, издржлив, без деформација, без избледување. Околу држачот за нож е издлабен, кој може да се расклопи и лесно да се исчисти. Четирите колони на држачот за нож се изработени од нерѓосувачки челик за да се обезбеди стабилност и издржливост на држачот за нож. Овој нож блок складирање се уште е одличен подарок за пријателите и семејството.Карактеристика : 100% и еколошки пп пластичен материјал.Цврст и дебел пп пластичен случај, издржлив, без деформација, без избледување.Околу држачот за нож е издлабен, кој може да се расклопи и лесно да се исчисти.Четирите колони на држачот за нож се изработени од нерѓосувачки челик за да се обезбеди стабилност и издржливост на држачот за нож.Едноставниот и модерен стил беспрекорно се вклопува во речиси секој стил на украсување чувајте ја вашата кујна организирана и одлична.

Параметри на производот

Material:
Eco-friendly PP plastic
Color:
white, green
Weight:
0.7kg
Size:
22,5X 14,5X11,5cm
Number of holes:
7 holes
Package Included:
1 X knife holder (without knife)
Note:
*Due to the difference between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item.:
*Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement. Thanks for your understandings.:
We’re confident with the quality and function. :
Слична стока