.

.

Алипис 2 парчиња Нуркање Организатор Патување Анти-Лизгање Вентилиран Мулти Виси За Кука Дома Надворешна Облека Не-Додаток Пренослив Капут Преклопен Закачалка Мо?

Алипис 2 парчиња Нуркање Организатор Патување Анти-Лизгање Вентилиран Мулти Виси За Кука Дома Надворешна Облека Не-Додаток Пренослив

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ЗАКАЧАЛКА за гардероба користејќи во отворено, стан, студентски дом, дома и така натаму, чувајте ја облеката без брчки ПРЕКЛОПНА ВЕНТИЛИРАНА ЗАКАЧАЛКА дизајн На Ветроупорен жлеб, може стабилно да ја поправи облеката и да избегне да биде издуван од ветрот. РЕШЕТКАТА за СУШЕЊЕ Фината изработка и креативниот изглед ја обезбедуваат неговата популарност и практичност. ЗАКАЧАЛКА ЗА ПАТУВАЊЕ поседува мазна површина и тркалезни рабови, што е безбедно за вашите раце или облека. ЗАКАЧАЛКА за ПРЕКЛОПУВАЊЕ Изработен од врвен пп и материјал од нерѓосувачки челик, цврст и практичен. Пакетот Вклучува 2 x Преклопни Карактеристики На Решетката За Сушење - Мазна површина и убаво полиран, затоа не треба да се грижите дали ќе му наштетите на вашата кука за сушење влажни костуми за нуркање. - материјал, кој може да биде безбедно и издржливо за Долго Време Облека Решетката. - Фината изработка и креативниот изглед ја обезбедуваат неговата популарност и практичност пластичен фен за облека. - Боја : Црни преносни закачалки за преклопна облека-Материјал : ПП, Закачалки за Патување од Нерѓосувачки челик - Карактеристики со едноставна структура, која ви нуди удобна инсталација Закачалка за нуркање.

Параметри на производот

Слична стока