.

.

СВЕТИЛКИ ЗА ЧАЈ ПРЕДВОДЕНИ ОД БРИГЛ, Светла За Чај На Батерии Без Пламени Свеќи Топло Бело 24 Спакувани Свадбени Светла За Украсување На Домот, Божиќ, Роденденска За?

СВЕТИЛКИ ЗА ЧАЈ ПРЕДВОДЕНИ ОД БРИГЛ, Светла За Чај На Батерии Без Пламени Свеќи Топло Бело 24 Спакувани Свадбени Светла За Украсување На

DEN 142.24

Пристапност
Залиха

Quelistial DESIGN® дизајн на форма На Свеќа, изгледа толку убаво кога се вклучени светла, со мал ефект на треперење, тоа е добра декорација за вашиот дом и создава романтична атмосфера за вас ●ДОЛГОТРАЈНА БАТЕРИЈА€ голем капацитет CR2032 батеријата се користи Во brigle tealights( вклучена Батерија), само допрете го долниот прекинувач за да го вклучите , може да трае повеќе од 200 часа. Е-МАИЛ * ЛЕД чајните светла може да се користат без да се грижите за пламенот, нема апсолутно никаква опасност од пожар или ризик од горење, безбедни за семејства, деца и домашни миленици. €СОВРШЕНА ДЕКОРАЦИЈА FLAMELESS LED свеќи се погодни за украсување домови, забави, свадби, исто така, да бидат совршени сезонски декорација светлина за празнични прослави. €ГАРАНЦИЈА на ПРОДАВАЧОТ € СЕКОЈА led чајна светлина е темелно и ригорозно прегледана, доколку имате какви било проблеми со производот, слободно контактирајте не.

Параметри на производот

Слична стока