.

.

Winoo Design Големи божиќни плочи за хартија и салфетки - служи 16 - вклучува 10 инчи за еднократна употреба Божиќни плочи чаши салфетки за салфетки за Божиќни украси Божиќ?

Winoo Design Големи божиќни плочи за хартија и салфетки - служи 16 - вклучува 10 инчи за еднократна употреба Божиќни плочи чаши салфетки

DEN 395.20

Пристапност
Залиха

? ??????? ? ?????? Содржи 16 од секоја од следниве : 10 инчи хартиени плочи, 7 инчни хартиени плочи, салфетки за хартија и чаши за хартија 9oz ? ???? ??????? : 100% премиум материјали. Сите производи од хартија се изработени од тешка хартија со 350g хартија подебела од другите со хартија од 250g-300g на пазарот. Салфетки се дебели 3 слоеви за да се обезбеди издржливост. ? ?????? ?? ????????? Нема потреба да се исчистите после забава, можете да уживате повеќе време со семејството и пријателите. ? ??????? ??????? : Оригинален дизајн од Вино. Овој сет има убаво црвена и златна комбинација. Дефинитивно ќе ги изненадите вашите гости со овие шик и елегантни дизајни на вашата Божиќна забава!. ? ?????? ????? : Овој пакет доаѓа со прекрасен забавен пакет по вредност на вредноста. Нарачајте ги сега, и секогаш ќе бидете подготвени за вашата забава. Не двоумете се и побрзајте!. ? ??????? ? ?????? Содржи 16 од секоја од следниве : 10 инчи хартиени плочи, 7 инчни хартиени плочи, салфетки за хартија и чаши за хартија 9oz. ? ???? ??????? : 100% премиум материјали. Сите производи од хартија се изработени од тешка хартија со 350g хартија подебела од другите со хартија од 250g-300g на пазарот. Салфетки се дебели 3 слоеви за да се обезбеди издржливост. ? ?????? ?? ????????? Нема потреба да се исчистите после забава, можете да уживате повеќе време со семејството и пријателите.

Параметри на производот

Слична стока