.

.

Колона За Израмнување на топол Кревет, 12 Парчиња Врвна Силиконска Стабилна Издржлива Силиконска Колона За Израмнување На Топол Кревет ЗА САМ за ЗАМЕНА ЗА 3д Печата?

Колона За Израмнување на топол Кревет, 12 Парчиња Врвна Силиконска Стабилна Издржлива Силиконска Колона За Израмнување На Топол Кревет

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Овој производ е изработен од висококвалитетни материјали, стабилен, не‑тресење и отпорност на висока температура Во споредба со цврстата пластика, колоната за израмнување на силика гел со топол кревет помага да се намалат сите вибрации. Силиконска колона за израмнување на топол кревет, која е лесна за инсталирање и отстранување. Строга контрола на квалитетот и обезбедување на квалитет, висок безбедносен фактор, може да се користат со мир на умот. Мала големина, лесна за носење и складирање, погодна за употреба и со добри перформанси. Овој производ е изработен од висококвалитетни материјали, стабилен, не‑тресење и отпорност на висока температура. Во споредба со цврстата пластика, колоната за израмнување на силика гел со топол кревет помага да се намалат сите вибрации. Силиконска колона за израмнување на топол кревет, која е лесна за инсталирање и отстранување.

Параметри на производот

Item Type:
Silicone Hot Bed Leveling Column 
Material:
Silicone
Height:
Approx. 16mm / 0.6in
Size:
Approx. 8mm / 0.3in
3.5mm / 0.1in:
16mm / 0.6in:
4mm / 0.2in:
Package List:
12 x Silicone Hot Bed Leveling Column  :
Слична стока