.

.

Четки за шминка, Мејлоун 18 Парчиња Комплети Розови Златни Четки За Шминка, Синтетички Влакна За Подлога За Лице Во Прав Руменило Мешање На Усна Сенка За Очи Ајлајне?

Четки за шминка, Мејлоун 18 Парчиња Комплети Розови Златни Четки За Шминка, Синтетички Влакна За Подлога За Лице Во Прав Руменило

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

КОМПЛЕТЕН СЕТ НА ОСНОВНИ ЧЕТКИ ЗА ШМИНКА : овој комплет четки за шминка, вклучувајќи Четка За Подлога, четка за Пудра за Лице, Руменило, Мешање, Усна, Сенка за Очи, Ајлајнер Пренослив и удобен за дневна шминка. Во четките има убава разновидност на големини, вклучува се што ви треба за природен изглед апликација за шминка за лице и очи. БОИТЕ на ВЛАКНАТА : Кафеаво-Сиво бело со Меки Врвови Од Лаванда и 5 парчиња големи четки за шминка кабуки и 13 парчиња детални четки за шминка. Удобни и цврсти дрвени рачки со Розово Златни Метални Ферули. РАЗНОВИДЕН СЕТ ЗА ЧЕТКИ И БЕЗ СУРОВОСТ : Покријте ја целата големина и форма на четки за да го издлабите и извајате лицето за беспрекорна димензија. Идеален за контурирање, мешање, засенчување и истакнување.Најдобар подарок за вас и членовите на вашето семејство. КОМПЛЕТ ПРОФЕСИОНАЛНИ ЧЕТКИ за ШМИНКА : Овој Комплет За Модни И удобни Четки за Шминка е со висококвалитетни четки за шминка дизајнирани за професионална употреба што ќе ви даде беспрекорна апликација за шминка за лице и очи. Синтетичките влакна со ексклузивен квалитет се навистина извонредни,свилени меки и имаат фина густина за рамномерно нанесување крем и ги напојуваат производите на кожата за ефект со висока дефиниција. ДОЖИВОТНА ПОДДРШКА НА КЛИЕНТИТЕ : Комплетот Четки за Шминка вклучува 5-годишна гаранција и доживотна поддршка на клиентите. Ве молиме Потсетете : пред првата употреба, измијте ги четките користејќи бебешки шампон и вода што под ладна проточна вода 2 минути и дозволете природно сушење во која било проветрена област. Ова е да се отстранат сите хемиски остатоци оставени од производствениот процес.

Параметри на производот

Слична стока