.

.

Fafeicy 300pcs комплет за навртки за навртки, цинк јаглероден челик, комплет за асортиман на орев, 5 типови SAE 150 парчиња и 5 метрички типови 150 парчиња, за фиксирање на автом?

Fafeicy 300pcs комплет за навртки за навртки, цинк јаглероден челик, комплет за асортиман на орев, 5 типови SAE 150 парчиња и 5 метрички

DEN 300.80

Пристапност
Залиха

【Голем стил на прирабница】 Големиот стил на прирабница може подобро да спречи ротација, многу практични додатоци за хардвер 【Транспарентен пакет】 Постојат 10 различни типови, вкупно 300 парчиња навртка на заниткување е спакувано во транспарентна кутија, лесна е да се носи и е погодно за да се добие моделот што го сакате. 【SAE и метрички тип】 Постојат две спецификации на навртки за занитки, SAE и метрички тип, кои можат да ги задоволат вашите потреби за употреба и замена. 【Widely Used】 The rivet nut can be used for the field of fixing cars, furniture, elevators, decoration, electrical, switches, instruments, industrial products, air conditioning, fire protection, gas, and can also be used for medicine, beverages, Храна, хемиска индустрија и лим. 【Цинк јаглероден челик материјал】 Завртната орев е изработена од цинк јаглероден челик кој може да задржи силен отпор на 'рѓа и корозија долго време. И го спречува оштетувањето и обезбојувањето на површината, антиоксиданс, здрава, голема јачина и не е деформирана и лесно може да се користи. 【Голем стил на прирабница】 Големиот стил на прирабница може подобро да спречи ротација, многу практични додатоци за хардвер. 【Транспарентен пакет】 Постојат 10 различни типови, вкупно 300 парчиња навртка на заниткување е спакувано во транспарентна кутија, лесна е да се носи и е погодно за да се добие моделот што го сакате. 【SAE и метрички тип】 Постојат две спецификации на навртки за занитки, SAE и метрички тип, кои можат да ги задоволат вашите потреби за употреба и замена.

Параметри на производот

Item Type:
Galvanized Steel Rivet Nut Kit
Material:
Galvanized steel
Specifications:
300 x Rivet Nut (5 SAE types and 5 metric types)
Including:
50 x 6-32 Rivet Nut :
30 x 8-32 Rivet Nut :
25 x 10-24 Rivet Nut :
25 x 10-32 Rivet Nut :
20 x 1/4-20 Rivet Nut :
50 x M3 Rivet Nut :
40 x M4 Rivet Nut :
30 x M5 Rivet Nut :
20 x M6 Rivet Nut :
10 x M8 Rivet Nut :
Package List:
300 x Rivet Nut :
Слична стока