.

.

Орангиеа Индустриски машини за движење 6600 bs Машини за капацитети на капацитети 3 Влезени ролери за вртење 360 степени за ротација на машини за ротација Доли за транс?

Орангиеа Индустриски машини за движење 6600 bs Машини за капацитети на капацитети 3 Влезени ролери за вртење 360 степени за ротација на машини

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Соодветна големина : 3 T/6600 bs; 3 ролери, ротација од 360 степени Издржлив материјал : Тркалата на нашата машинерија скејт се изработени од PU материјал, непречено се тркалаат и нема да означуваат подови. Q235 челично тело со финиш во прав за висока издржливост и доказ за абење. Научен дизајн : Нашата фиксна машинерија скејт е опремена со гумена површина што може да ги спречи товарите да се лизгаат, рачката за носење го олеснува движењето. Принцип на работа : Конструиран од 3 тркала за вртење, може да се користи за пренесување на предмети во сите правци. Идеално за користење во професионално и индустриско опкружување. Широко примена : Нашиот двигател на машини е совршен за транспорт на големи, тешки предмети, како што се ормани, гајби, мебел, тешки машини, големи уреди и сл. Премиум тежок квалитет. Економични производи. Брз и безбеден транспорт. 24/7 внимателна поддршка. 3 T фиксни машини за скејт -машини за скејти 550 bsthis списокот е околу 3 T фиксна машинерија скејт, дизајниран е да пренесе тешка опрема и машини. Опремен со Q235 челичен диск кој може да ротира 360 степени. Овој скејт има капацитет на оптоварување од 3 тони (6600lb). Нашиот производ е совршен за професионални транспортни компании, магацини и друго индустриско опкружување.

Параметри на производот

Model:
CRA-3T
Material:
Q235 steel, PU
Capacity:
3T/6600LBS
Packing Size:
54x42x15cm/ 22x17x6in(W H L)
Packing Weight:
29.6kg/66lb
Feature:
Q235 steel body with powder-coat finish, resistant to wear and corrosion:
PU material wheels, roll smoothly and easily:
Includes a rubber surface for extra grip:
Steel construction with handle to carry and position:
Designed to move heavy equipment and machinery:
Perfect for transporting large, heavy objects, such as cabinets, crates, furniture, heavy machinery, large appliances and etc:
Package Content :
1 x 6600 Lbs Fixed Machinery Skate:
Слична стока