.

.

Seanleecore Нога Носилки Нога Сплит Машина,Погоден За Балет Навивачка Танц Гимнастика или Било Спортски носилки за Нозе За Подобрување на Флексибилноста На Квалитетна ?

Seanleecore Нога Носилки Нога Сплит Машина,Погоден За Балет Навивачка Танц Гимнастика или Било Спортски носилки за Нозе За Подобрување

DEN 542.40

Пристапност
Залиха

Ако барате ефикасно истегнување за танцување, гимнастика, боречки вештини или кој било друг спорт, Носилката за нозе seanleecore е добар избор Погоден за мажи, жени и деца. Вежбите за истегнување може да ги изведува едно лице без помош на други. Носилката за разделување на нозете на шанлеекор ја движи ногата со туркање и влечење на рокерот, а преку внатрешната структура на менувачот може да постигне какво било лебдење од 0 до 180° за да ги исполни сите фази на тренинг. seanleecore носилки за нозе се изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик можат да издржат 300 килограми тежина, ' рѓа и отпорност на корозија. Перницата на машината е изработена од кожа за мекост и удобност. Главата на носилката за нозе е опремена и со влошки од пена за да се обезбеди удобност. Дното има тивки тркала за да избегне гребење на земјата. Прилагодување на големината со 6 брзини за сместување (должини на нозете од 30 до 40 инчи) Секој столб има шест дупки што можете да ги прилагодите за да го пронајдете совршеното, удобно ниво на должина на истегнување.

Параметри на производот

Слична стока