.

.

Кауфпарт Максимизирајте Ја Ефикасноста На Вашиот Камин Со Нашиот Лист За Генератор на Вентилатор за Камин &засилувач; Комплет Додатоци За Мотори-Вклучува Делови Л?

Кауфпарт Максимизирајте Ја Ефикасноста На Вашиот Камин Со Нашиот Лист За Генератор на Вентилатор за Камин &засилувач; Комплет Додатоци

DEN 236.48

Пристапност
Залиха

Изработени од висококвалитетни метални и пластични материјали, Нашиот Комплет За Генератори На Вентилатори за Огниште и Додатоци за Мотори е еколошки, стабилен, цврст и издржлив, обезбедувајќи долготрајна употреба Со силна приспособливост, овие додатоци се погодни за употреба како резервни делови и може да се користат за замена на стари или скршени делови, што ги прави неопходни за одржување на оптималните перформанси на вентилаторот на вашиот камин. Комплетот ги вклучува сите важни делови за вентилаторот на вашиот камин и е лесен за инсталирање, што ви овозможува брзо и лесно да ги замените сите истрошени или оштетени делови. Дизајниран и за домашна и за професионална употреба, нашиот комплет генератори на вентилатори за огниште нуди добри перформанси, практичност и практичност, осигурувајќи дека ќе извлечете максимум од вашиот камин. Лесен и мал по големина, овој комплет е лесен за чување и носење, што ви овозможува да носите со себе каде и да одите, осигурувајќи дека секогаш ги имате потребните делови при рака.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fireplace Fan Accessory
Material:
Metal, Plastic
Generator Sheet Size:
Approx. 40 x 40mm / 1.6 x 1.6in
Package List:
1 x Generator Sheet:
1 x Motor:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока