.

.

Организатор за складирање на решетки за чевли 7-слојни подови, стои за чевли за складирање решетката за складирање дневна соба канцеларија за складирање на спална ?

Организатор за складирање на решетки за чевли 7-слојни подови, стои за чевли за складирање решетката за складирање дневна соба канцеларија

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Одлично решение за да го задржите вашиот влез, плакарот, студентскиот дом, внатрешен двор, кал и гаражата подалеку од хаос [Исклучителен дизајн] : Оваа полица за чевли го усвојува дизајнот на седиштето на каучот и софата. Можете да седите на тоа и да ги промените чевлите откако ќе се тргнете од работа. [Материјал и големина] : решетката за чевли е изработена од висококвалитетен MDF, долната површина е стабилна, а површината на решетката за складирање е рамна, убава и издржлива. Димензии (должина × ширина × висина) 41,3 × 9,4 × 45,6 инчи тежина : (21kg / 21000g). [Мултифункционално решетка за складирање] : Просторот во кабинетот за складирање може да смести разни видови чевли со високи потпетици, спортски чевли, папучи, обични чевли, итн. 4 Дизајн и е одличен подарок за празници, Божиќ, Денот на вineубените, Денот на мајката и родендените. Совршено е за познавачи на чевли или за секој што сака да го организира својот дом. Име на производ : Материјал за чевли за чевли : MDFProduct Боја : 3 бои, ве молиме, упатете се на сликата на производот за да разберете Производ Големина : Висината е околу 116 см, дијаметарот е околу 105cmapplicable Сценари : Living Соба, спална соба, канцеларија, студија, дневна, кујна, балкон, коридор, итн.

Параметри на производот

Слична стока