.

.

ПРЕДИЗУМ Пластични Корпи Велигденски Кутии За Бонбони Од Морков 10 парчиња Велигденска Забава Кутии За Третирање Слатки Пластични Фаворизира Случај Велигденски И?

ПРЕДИЗУМ Пластични Корпи Велигденски Кутии За Бонбони Од Морков 10 парчиња Велигденска Забава Кутии За Третирање Слатки Пластични

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

?ПОЛНИЛА ЗА ВЕЛИГДЕНСКА КОРПА Наполнете ги со бонбони, чоколадо или други специјални подароци што би сакале да им ги подарите на вашите гости ?СВАДБА ПОДАРОЦИ КУТИИ украсување и додавање на свој личен стил, свадба, туш, и ПАРТИЈА САМ занаети. ?ДРЖАЧ ЗА БОНБОНИ Во ФОРМА НА МОРКОВ овие прекрасни кутии се свадба, невестински туш, туш за бебиња или друг специјален настан. ?ПОПОЛНУВАЊЕ ТРЕТИРААТ КОНТЕЈНЕРИ Совршени кутии за родендени, детски забави, туш за бебиња, свадби, Велигден, фестивали. ?МИНИ КУТИИ За Моркови Велигденски Кутии За Бонбони од Морков 10 парчиња Кутии За Третирање На Велигденска Забава Симпатична Пластика Фаворизира Случај Велигденски Играчки Кутии За Подароци За Роденденски Подароци За Велигденски Свадби. ?ПОЛНИЛА ЗА ВЕЛИГДЕНСКА КОРПА Наполнете ги со бонбони, чоколадо или други специјални подароци што би сакале да им ги подарите на вашите гости. ?СВАДБА ПОДАРОЦИ КУТИИ украсување и додавање на свој личен стил, свадба, туш, и ПАРТИЈА САМ занаети. ?ДРЖАЧ ЗА БОНБОНИ Во ФОРМА НА МОРКОВ овие прекрасни кутии се свадба, невестински туш, туш за бебиња или друг специјален настан. ?ПОПОЛНУВАЊЕ ТРЕТИРААТ КОНТЕЈНЕРИ Совршени кутии за родендени, детски забави, туш за бебиња, свадби, Велигден, фестивали.

Параметри на производот

Слична стока