.

.

УНИКРАФТЕЈЛ 100 парчиња Природни Приврзоци Од Розов Кварц Со Прицврстување Од Нерѓосувачки Челик Со Кауции Кристални Привлечности Шарм На Скапоцени камења За Наки?

УНИКРАФТЕЈЛ 100 парчиња Природни Приврзоци Од Розов Кварц Со Прицврстување Од Нерѓосувачки Челик Со Кауции Кристални Привлечности Шарм На Скапоцени

DEN 534.24

Пристапност
Залиха

ДОВОЛНО КОЛИЧЕСТВО : 100 парчиња приврзоци од кварцни кристали, доволно за долга употреба и може да направат многу самостојни предмети што ги сакате ШАРМАНТЕН СТИЛ : овие приврзоци во форма на грутки се многу поскулпторски од другите обични приврзоци, тие се истакнуваат и имаат чувство за стил. ГОЛЕМИНА : долга околу 20~30мм, широка 12~18мм, дебелина 7~15мм, дупка : 6х4мм; дупката е голема и погодна за кожен кабел, ланец од ѓердан и кабел за накит во друг стил. ФУНКЦИЈА : камените производи можат да ви дадат длабоко чувство за позитивна енергија, мир на умот, рамнотежа, лекување, медитација, балансирање. КОМПАТИБИЛЕН со : овие приврзоци се компатибилни со сите други нараквици и ѓердани Од Европски Тип На Слајд и навој, можете да изградите свој стил.

Параметри на производот

Слична стока