.

.

ZRM & E 5PCS M6X70MM Проширувачки штит за сидро за очи 304 Прицврстувач на не'рѓосувачки челик, завртка за експанзија на ракав за суров стил

ZRM & E 5PCS M6X70MM Проширувачки штит за сидро за очи 304 Прицврстувач на не'рѓосувачки челик, завртка за експанзија на ракав

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Пакет : 5 парчиња M6x70mm Проширувачки штит за сидро за очи Погодно за кревање на жица јаже. Направено од високо квалитетна заштита на животната средина 304 не'рѓосувачки челик, висока цврстина, не-деформација, отпорност на отпорност на абење, 'рѓа и корозија, долг животен век. Цврста структура, силно лежиште на оптоварување, цврсто и издржливо во употреба. Лесен за инсталирање, погодно за употреба. Главно се користи за да се изгради прицврстувачка точка во тули, бетон и друга asonидарија за жици, знаци, електроника, суспендирани тавани и сл. Широко се применува за ограда, провални врати и прозорци, крошна, фиксација на решетката за климатизација, домашна декорација, инженерство итн. Спецификација : Тип : Проширување на сидро на сидро на сидро на окото Големина : M6x70mm Боја : сребро направено од високо квалитетна заштита на животната средина 304 не'рѓосувачки челик, цврста структура, силно лежиште на оптоварување, висока цврстина, не-деформација, доказ за абење, отпорност на 'рѓа и корозија, трајно во употреба , долг животен век. Главно се користи за да се изгради прицврстувачка точка во тули, бетон и друга asonидарија за жици, знаци, електрична енергија, суспендирани тавани и сл.

Параметри на производот

Type:
Expanding Shield Anchor Eye Bolts
Size:
M6x70mm
Color:
Silver
Made from high quality environmental protection 304 stainless steel, solid structure, strong load bearing, high hardness, non-deformation, wear-proof, rust and corrosion resistance, durable in use, long service life.:
Mainly used to build a anchor point in brick, concrete and other masonry for wires, signs, electrics, suspended ceilings etc.:
Widely applied for fence, burglarproof doors and windows, canopy, air conditioning rack fixation, home decoration, engineering, etc.:
How to Install:
1. Drill a hole in the wall with the size of the expansion pipe.(The correct drill bit size is M10):
2. Insert the expansion bolt into the hole and then tighten the nuts with wrench.:
3. The screw bigger head will expand the metal sheath to hang on the wall till the bolt can not be pulled out.:
Package:
5x Expanding Shield Anchor Eye Bolts
Слична стока