.

.

8мм Хоризонтален Приклучок Приклучок За Приклучок МТКИ 12 ПАРЧИЊА 8мм Црн Хоризонтален Приклучок За Шише Приклучок За Шишиња Поден Приклучок Резервоар За Масло Гум?

8мм Хоризонтален Приклучок Приклучок За Приклучок МТКИ 12 ПАРЧИЊА 8мм Црн Хоризонтален Приклучок За Шише Приклучок За Шишиња Поден Приклучок

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Карактеристики : Лесен за употреба и инсталирање, водоотпорен, отпорен на влага и силен квалитет на запечатување Сигурен материјал : овој приклучок за полнење на резервоарот за гориво е изработен од висококвалитетна гума за издржливост. Димензионални Детали : универзалниот дијаметар на дупката е 8мм/0,31 инчи. Погоден За : овие приклучоци за подни приклучоци одговараат на повеќето брендови на хидраулични приклучоци за израмнување. Пакетот Вклучува : 12 ПАРЧИЊА црна гумена хидраулична хоризонтална приклучок пополнете приклучоци. Пакет од 12 парчиња приклучоци за приклучок на ниво од 8мм, приклучок за шишиња/резервоар за гумен затворач за полнење на подот, хидрауличен приклучок за приклучок за ниво За дупка За полнење На резервоарот Лесен за употреба и инсталирање. Водоотпорен, отпорен на влага и силни перформанси на запечатување. Спецификација : Материјал : Големина На гума : одговара на дијаметарот на дупката 8мм/0,31 инч Боја : Црна Апликација : приклучок за шишиња/резервоар за складирање на масло за подни приклучоци гумен затворач за полнење, погоден за повеќето брендови на хидраулични хоризонтални приклучоци.

Параметри на производот

Material:
Rubber
Size:
Fits hole diameter 8mm/0.31inch
Colour:
Black
Application:
Bottle jack/floor jack oil storage tank rubber filling stopper, suitable for most brands of hydraulic horizontal jacks.
Package Included:
12PCS 8mm horizontal jack plugs :
Слична стока