.

.

8 табели Метални налепници за нокти за уметност за нокти, холографски ласерски нокти декорации 3Д само лепила за нокти за нокти, луксузни дизајни за нокти, ласерска ?

8 табели Метални налепници за нокти за уметност за нокти, холографски ласерски нокти декорации 3Д само лепила за нокти за нокти, луксузни

DEN 127.84

Пристапност
Залиха

Сетот за налепници на нокти вклучува 8 чаршави срца, starsвезди и месечини, капки вода и пеперутки, трендовски елементи за дизајни на нокти и украси за нокти Холографски декорации за нокти. Бојата изгледа како металик ласер и има различни ефекти во различни агли, убави и луксузни. Налепницата е доволно тенка за да бидете сигурни дека истиот ефект на ноктите во салоните за нокти и не е лесно искинато кога ќе ја извадите од хартијата. Исечете се на сопствена големина или магацинот или комбинирајте ги обрасците слободно за креативни и уникатни дизајни за уметност на ноктите. Не бара воден жиг. Само залепете ги на ноктите и нанесете го горниот капут, лесно и заштеда на време. Погодни подароци за празници за жени или за лична употреба. 8 Sheets Holographic Laser Nail Stickers 3 D Self-Adhesive Nail Decals Colorful Heart Star Minn Butterfly Nail Designs French Nail Art Stickers for Women Girls Acrylic Nails Decoration Supplies Accessories Specification : Item Type : Holographic nail art stickers set Material : Plastic Pattern : Heart, star, Месечина, пад на вода, пакет со пеперутка : 8 листови налепници за нокти и декорации Карактеристики : 1.

Параметри на производот

Слична стока