.

.

Пивит Неделна Кутија ЗА Пилули АМ/ПМ, Пренослив Организатор На Апчиња За Патување | 7-Ден/Двапати На Ден | Дизајн Отпорен На Влага И Големи Прегради За Чување Витамин?

Пивит Неделна Кутија ЗА Пилули АМ/ПМ, Пренослив Организатор На Апчиња За Патување | 7-Ден/Двапати На Ден | Дизајн Отпорен На Влага

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Една Кутија За Апчиња АМ/ПРЕМИЕР ОРГАНИЗАТОР НА ПИЛУЛИ Со ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ — Без Мирис и долготраен, нашиот уникатен и екстра голем неделен организатор на пилули има контуриран дизајн кој вклучува седум индивидуални прегради, што ви овозможува да чувате лекови во серии наутро и навечер. Безбедни апчиња од истурање. Не грижете се за несакана депонија на апчиња пронајдени од домашни миленици и деца за вашиот најмал ненамерен или случаен допир на планерот за таблети. УДОБЕН И ЛЕСЕН за УПОТРЕБА — секој оддел ЗА таблети АМ и ПМ е опремен со лесен за отворање предвремен капак за брзо и лесно отстранување на таблетите. Компактниот дизајн нуди дискретно складирање и лесен транспорт при патување. Секој капак ја има првата буква од една недела-ден со етикета АМ и ПРЕМИЕР. Организирајте ги вашите неделни лекови на почетокот на неделата и ставете го организаторот на шалтер за лесно следење и одржување на режимот на лекови. БОЈАТА И ТЕКСТОТ НЕМА да СЕ ИЗБРИШАТ — нашите организатори се тестирани и докажано е дека бојата и етикетите го одржуваат својот интегритет до 5. Овој организатор на пилули е проѕирен, и секој капак е означен со еден работен ден, за да ви помогне точно да ги испланирате вашите 7-дневни лекови. Капаците се дизајнирани проѕирни, така што ќе можете да ја проверите вашата регуларност без дури и да ги отворите. Копчето за притискање останува затворено откако ќе се заклучи и безбедно ќе се затвори, чувајќи ги таблетите безбедни. ИЗГРАДЕН ДА ТРАЕ & БПА СЛОБОДЕН - нашите организатори пилула се направени од високо-квалитетни издржливи полимер кои го прават нашиот пилула организаторите неверојатно издржлив и бпа слободен. Додека другите организатори на пилули може да ослободат силен мирис сличен на хемикалија или да ги апсорбираат понекогаш лутите мириси на некои витамини или рецепти, нашиот организатор на таблети е без мирис и нема да апсорбира мириси од други апчиња.

Параметри на производот

Слична стока