.

.

Тестер Телефонска телефонска линија C019, Телефонски тестови за тестирање на тестови за тестирање на тестови за тестирање на алатки со конектори и спојници, телефон?

Тестер Телефонска телефонска линија C019, Телефонски тестови за тестирање на тестови за тестирање на тестови за тестирање на

DEN 235.20

Пристапност
Залиха

Може да ја провери грешката на вашата телефонска линија Поддршка FSK/DTMF Двојна систем за повик на повик. Со функција за прием на жица. Поддржете го последниот сет на функции за повторното работење на бројот. Опремено со 3 надворешни глави за приклучок. Може да ја провери грешката на вашата телефонска линија. Поддршка FSK/DTMF Двојна систем за повик на повик. Со функција за прием на жица. Поддржете го последниот сет на функции за повторното работење на бројот. Опремено со 3 надворешни глави за приклучок. Карактеристики : 1. Може да ја проверите грешката на вашата телефонска линија. Поддршка на FSK/DTMF Двојниот систем на повикувач на повик. Со функција за прием на жица. Поддржете го последниот сет на функции за повторното барање на бројот. Опремено со 3 надворешни глави за приклучок. Спецификации : Модел : C019 Wired Телефонска телефонска линија Телетар Тежина : 133g Големина : Прибл.

Параметри на производот

Слична стока