.

.

- Колички Послужавник Количка Количка За Јадење Трпезарија Автомобил Салон За Убавина Количка Вавилер Висок Пејзаж Може Да Седи Лежи Новороденче Преклопување Чет?

- Колички Послужавник Количка Количка За Јадење Трпезарија Автомобил Салон За Убавина Количка Вавилер Висок Пејзаж Може Да Седи Лежи Новороденче

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

●Автомобил Со една рака : Колекција На Автомобили Со Едно Копче, Брз и Удобен, Заштедува Простор, може да се Стави во Багажникот, Лесен за Патување ●Прилагодлив Потпирач За Грб : Потпирачот За Грб На Телер може да се Прилагоди во Режим на Седење или Лежење. Може Да се прилагоди И Според Потребите на Вашето Бебе. Може Да седи И Да Лежи. Нашиот е Погоден За Бебиња од 0 до 36 Месеци. Може Да Издржи Тежина од 15 Кг. Безбедносен Систем : Бебе Виткање, Пет Точки, Кафе За Бебето. Е сигурен и Сигурен. Слободно Истражувајте И Дишете Слободно. Блокирајте Го Сјајот на Сонцето. Може Да се користи Во Зима и Лето. Апсорпција На Удари На Предните Тркала. Интимен И Удобен Дизајн. ●Автомобил Со една рака : Колекција На Автомобили Со Едно Копче, Брз и Удобен, Заштедува Простор, може да се Стави во Багажникот, Лесен за Патување. ●Прилагодлив Потпирач За Грб : Потпирачот За Грб На Телер може да се Прилагоди во Режим на Седење или Лежење. Може Да се прилагоди И Според Потребите на Вашето Бебе. Може Да седи И Да Лежи. Нашиот е Погоден За Бебиња од 0 до 36 Месеци. Може Да Издржи Тежина од 15 Кг. Безбедносен Систем : Бебе Виткање, Пет Точки, Кафе За Бебето.

Параметри на производот

Слична стока