.

.

Pudazvi iPad Mini 6 Case 2021 со држач за моливи, iPad Mini 6-та генерација, ултра тенок мулти-агол гледање со автоматски случаи на будење/спиење за нов iPad Mini 6-ти генерал 2021 режим 8,3 ин?

Pudazvi iPad Mini 6 Case 2021 со држач за моливи, iPad Mini 6-та генерација, ултра тенок мулти-агол гледање со автоматски случаи

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

[Компатибилен модел] : Наменето за ново ослободување од 2021 година Apple i Pad Mini 6 (6 -та генерација, 8,3 инчи) Не е компатибилен со i Pad Mini 1/2/3/4/5. [Вграден држач за моливи на Apple] : Вградениот држач за моливи на Apple го олеснува повлекувањето и складирањето на вашиот молив, избегнувајте да испаѓате додека одите. (Моливчето не е вклучен). [Автоматско будење за спиење] : Вградената магнетна лента обезбедува функција за спиење/будење, автоматски се буди или го става вашиот уред да спие. (Потребно е да го поставите вашиот i Pad случај пред да се овозможи оваа функција, одете на генерали-заклучување/отклучување на копчето до зелена боја, тогаш функцијата е овозможена). [Стабилни вградени честички анти-лизгачки честички анти-лизгачки честички и прилагодливи агли за гледање против лизгање, обезбедете удобно гледање или пишување. [Исклучителен дизајн на шема]; Достапно во најразлични стилови на мода и забавни модели за ваш избор. Тоа го прави вашиот i Pad многу убав уникатен заштитен украс го вашиот уред. [Компатибилен модел] : Наменето за ново ослободување од 2021 година Apple i Pad Mini 6 (6 -та генерација, 8,3 инчи). Не е компатибилен со i Pad Mini 1/2/3/4/5. [Вграден држач за моливи на Apple] : Вградениот држач за моливи на Apple го олеснува повлекувањето и складирањето на вашиот молив, избегнувајте да испаѓате додека одите.

Параметри на производот

Слична стока