.

.

USB C Sd Картичка Читач, USB C Трага Игра Камера Картичка Прегледувач За Macbook Pro, Chromebook Pixel, Површина Книга2, Samsung GalaxyS8/S8 + / Забелешка 8/S9/S9+/Забелешка 9/S10, LG Google Pixel И Повеќе USB C ?

USB C Sd Картичка Читач, USB C Трага Игра Камера Картичка Прегледувач За Macbook Pro, Chromebook Pixel, Површина Книга2, Samsung

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Поддршка Тип-Ц Андроид Телефон (Со Тип-Ц И ОТГ Функција) и други USB-C Порта ТаблетАко телефонот Андроид е без сад ЗА ОТГ и УСБ-Ц, тогаш тој не работи со читателот. Ако не сте сигурни ЗА ОТГ, преземете ЈА Усб-Проверката за да видите дали вашиот телефон е компатибилен. Читачот НА КАМЕРАТА НА SD картичката е компатибилен со безбедни дигитални (Стандардни sd и SDHC) мемориски картички. Мини И Микро СД се поддржани кога се користат со адаптер за да одговараат на слотот (адаптерот не е вклучен). Брзина На Пренос на податоци 1 14 MB / S~16 MB/S. најдобар начин за копирање фотографии и видео во камера за кратко време, што може да заштеди многу време отколку користење WIFI. Во исто време, читачот НА камерата НА SD картичката може да ослободи многу простор од ВАШАТА SD картичка. Со Читачот НА КАМЕРАТА USB-C До SD Картичка, лесно е да гледате/зачувувате/бришете/споделувате фотографии и видеа (и други податоци) од ВАШАТА SD картичка до телефонот и таблетот, за да можете да ги видите на прекрасниот дисплеј и да ги споделите со семејството и пријателите во полето. Полиса за гаранција - - Користеше поцврст приклучок за материјал од легура На Цинк за да ги продолжи времињата на приклучување и исклучување. Интегралниот Процес на Формирање на приклучокот никогаш нема да се олабави.Ние поддржуваме 40-дневна безусловна услуга за враќање на средствата и 1-годишна гарантна услуга. Како да го користите? Вметнете Ја Картичката Во Читачот На Картички Вметнете Го Читачот На Картички Во Вашиот Телефон Едноставно отворете го менаџерот на датотеки И прегледувајте, бришете, зачувајте или споделувајте фотографии на слободно време! Поддршка За КОМПАТИБИЛНОСТ sd/TF / CF картичка. Брзини На Пренос на податоци : 14mb/S~16 MB/S,USB2.

Параметри на производот

Слична стока