.

.

Налепница за декорација, 46 парчиња Албум Сам Налепница За Дневник Прирачник За Декорација Етикета За Бележење Налепница Додаток, Совршен За Украсување На Вашиот П?

Налепница за декорација, 46 парчиња Албум Сам Налепница За Дневник Прирачник За Декорација Етикета За Бележење Налепница Додаток,

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Доволна количина : во однос на количината, има околу 46 декоративни налепници САМ, кои навистина ги задоволуваат моите потреби Можам да го залепам на многу работи што ми се допаѓаат, како што се кутии со моливи, кутии за мобилни телефони, учебници, играчки и многу места во собата. Со еден збор, изгледот и квалитетот на налепницата се многу соодветни. Можам да украсам каде што сакам. САМ декоративни налепници : налепниците за дневник се многу убави. Ги ставив на мојот омилен дневник, биро, задниот дел на мобилниот телефон, компјутерот и ѕидот. Ја дадов налепницата во форма на срце во форма на поплава на моите добри пријатели, на кои многу им се допадна. Купив сјајни налепници за моите прекрасни деца, кои беа многу среќни. Мини Музички Инструмент 8см Рачно Изработена Виолина Модел Украс М. Широк спектар на апликации : овие налепници во боја се многу погодни за честитки, детски ракотворби, украси во училница и дом, телефони итн. Негувајте ја вашата имагинација сами. Во однос на изгледот, налепниците се многу убави. Тие се шарени и сјајни, исто како убаво срце подготвено за движење. Можам да ги ставам овие налепници на моите пријатели и нивните раце, образи и други украси на забави. Модел На Музички Инструмент. Висококвалитетни налепници : во однос на квалитетот, навистина сакам сам декоративни налепници. Можам директно да ја откинам етикетата од носачот за работа, што е многу погодно, а бојата нема да избледи поради долга употреба. Секогаш кога ќе ги видам, ќе бидам многу среќен затоа што се многу убави. За НАС : Нашата Налепница ЗА ДНЕВНИК САМ ќе биде уникатен подарок за вашето семејство, драги пријатели, дури и деловни партнери. Уникатниот дизајн ќе им донесе посебно изненадување. Ние се стремиме да ја одржиме правичноста и искреноста со сите клиенти и ќе го направиме вашето задоволство наш врвен приоритет.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Name:
Sticker
Material:
coated paper
Sticker size:
about 3 * 3.7cm / 1.2 * 1.5in
Type:
C01056, C01057, C01058, C01059, C01060 (optional)
Quantity:
46pcs/box
Package list:
1 * Sticker set:
Note:
1. Please allow a slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока