.

.

Јардве 8 Парчиња Бонсаи Пинцети Нерѓосувачки Челик Шпатула Нерѓосувачки Шпатула пинцети За Занаети Бонсаи Ножици Рачна Мистрија Пинцети За Резервоари За Риби Пре?

Јардве 8 Парчиња Бонсаи Пинцети Нерѓосувачки Челик Шпатула Нерѓосувачки Шпатула пинцети За Занаети Бонсаи Ножици Рачна Мистрија Пинцети За Резервоари

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

ПРАВИ ПИНЦЕТИ ?КОМПЛЕТ ЗА НЕГА НА ДРВО БОНСАИ ; Оваа Алатка За Бонсаи Е Лесна За Одржување и Популарна И кај Почетниците и Кај Професионалните Ентузијасти За Бонсаи Пинцети За Организирање Бонсаи и Подигање Непотребни Пука, Може да Ви Помогне да Ги Завршите Работите за Садење. ВОДНИ пинцети овој комплет пинцети е одлична алатка за садење градинарска уметност. Лесен, лесен за носење, и ова е многу безбедно. АКВАРИУМ пинцети другата страна е шпатула, неопходна алатка за нејзино потиснување или отстранување. ЗЕН ГАРДЕН гребло мини комплетот пинцети гребло и Шпатула е изработен од материјал од нерѓосувачки челик, издржлив и отпорен на ' рѓосување. ГРАДИНАРСКИ СМОЛКНУВАЊЕ пинцети за организирање бонсаи и подигање непотребни пука, може да ви помогне да ги завршите работите за садење. Пакетот Вклучува 4 х гребло пинцета 4 х Шпатула Пинцета Карактеристики-Големина : 22, 00Х2, 00Х2, 00см/8, 65Х0, 79Х0 мали пинцети. - Материјал : пинцети од нерѓосувачки челик од нерѓосувачки челик-Боја : сребрени заоблени пинцети - можат лесно да се складираат кога не се користат во текот на вечерта или вонсезоната. Не е потребен многу простор за складирање на нерѓосувачки. - Исклучителен дизајн, погоден за мала градина, растенија во саксии, садење цвеќиња, Задоволете ги вашите различни потреби за користење бонсаи ножици.

Параметри на производот

Слична стока