.

.

Кевин Харвик 4 Голема Корпа За Перење Алишта Корпа За Перење Алишта Торба За Перење Облека Склоплива Висока Со Рачки Водоотпорна Бања Основни Работи За Складирање ?

Кевин Харвик 4 Голема Корпа За Перење Алишта Корпа За Перење Алишта Торба За Перење Облека Склоплива Висока Со Рачки Водоотпорна Бања Основни

DEN 1308.80

Пристапност
Залиха

Алуминиумски Мек Зафат : Корпата За Перење Доаѓа Со Одлични Текстурирани Алуминиумски Рачки И Меки Сунѓерски Рачки, Кои Обезбедуваат Удобен Стисок За Да Ги Доведете Алиштата Во Вашата Спална Соба, Бања Или Перална Големина : Нашата Пречка За Перење Има Голем Капацитет И Може Да Собере Облека За Целото Семејство. 7ин /32х28х57, 5см. Складирање Што Може Да Се Преклопи : Кога Не Користите Корпи За Перење, Можете Да Ги Преклопите И Да Ги Чувате Во Фиоки, Ормари. Можете Исто Така Да Ги Спакувате Во Вашиот Багаж Пред Да Патувате Или Кампувате. Одлично За Семејства И Студенти. Двојна Ткаенина Со Јп Облога : Корпата За Перење Е Изработена Од Издржлива Двослојна Ткаенина Со Водоотпорна Јп Облога Внатре, Така Што Влажната Облека Може Да Се Стави И Во Пречките За Перење. Оваа Торба За Перење Со Рачка Може Да Држи Валкана Облека И Да Стои Исправено Дури И Кога Е Празна. Разноврсна : Преносни Кеси За Перење Со Стилски Дизајн, Погодни За Сите Возрасти, Може Да Се Стават Во Плакарот, Дневната Соба, Балконот И Канцеларијата За Чување Јоргани, Јоргани, Џемпери, Играчки, Книги, Цд-А И Долна Облека. Направете Го Вашиот Дом, Расадник, Стан, Спална Соба Попривлечни И Поефикасни. Кошница За Перење Алишта За Целото Семејство Со Поголем Капацитет За Облека, Расадник И Студентски Соби Идеално Решение За Сите Проблеми Со Складирањето 1. Рустикална Метална Рамка, Лесна За Носење Тешки Предмети, Поместена Рачка За Удобно Држење.Премиум Шевовите И Навртките На Облеката Ги Попречуваат Рачките За Перење Секогаш На Вистинското Место Без Искинување.

Параметри на производот

Слична стока