.

.

ОНОЛА За Samsung Galaxy S23 Ултра Случај Со Kickstand И Слајд Камера Капак [ Воено Одделение ] Целосно Тело Капка Тестирани Заштитна Покривка За Samsung Galaxy S23 Ultra (2023)

ОНОЛА За Samsung Galaxy S23 Ултра Случај Со Kickstand И Слајд Камера Капак [ Воено Одделение ] Целосно Тело Капка Тестирани

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

●Компатибилен Со Que : Специјално дизајниран За Samsung Galaxy S23 Ultra 2023 (случајот со предната рамка, но предната рамка без заштитник на екранот) Забелешка : Без Заштитник На Екранот, Куќиштето не поддржува безжично полнење! Не одговара На S23 Или S23 Плус Или S22 Ултра Или S21 Ултра Телефон. ●Мултифункционален Држач За Удар€ : Напреден Држач За Прстен - ротирачки 360 степени, може да биде држач за удар и да овозможи оптимална позиција за гледање. ●Подобрена заштита q : четирите агли се засилени, што може ефикасно да ја ублажи силата на судир кога ќе се испушти мобилниот телефон. Куќиштето на мобилниот телефон е два милиметри повисоко од екранот и камерата, лизгачки капак што може да ги заштити екранот и камерата. ●Трендовски● : уникатниот стил на дизајн го прави вашиот телефон да изгледа поблагороден и карактеристичен. €Висок квалитет по продажбата на услуги q : ONOLA услуга.

Параметри на производот

Слична стока