.

.

КАИКЕА Лесна И Силна Количка За Сортирање На Тркалање Од Нерѓосувачки Челик Количка За Перење Помеѓу Машина За Перење И Машина За Сушење Отстранлива Крпа Со Тивки ?

КАИКЕА Лесна И Силна Количка За Сортирање На Тркалање Од Нерѓосувачки Челик Количка За Перење Помеѓу Машина За Перење И Машина За Сушење Отстранлива

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Окслот Торба Водоотпорен И Отпорен На Абење Одвојлив Дизајн Лесен За Чистење и Еднократно Избрани Материјали Од Нерѓосувачки Челик Дебели И Стабилни Материјали За Каросеријата Носивост : 200 кг. Попогодно е За Расклопување и Склопување. Големина : 90х65х81см / 35,5 Х 25,5 Х 32во Кои Можат да Ги Задоволат Вашите Деловни И Personal Потреби. Вртливи : 4ери Флексибилно Тркалање Лесно За Носење И Тивко Нема Оштетување на Подот. Тоа е Добар Помошник во Секојдневниот Живот и Работа. Може да се Користи во Простории за Перење Болници Хотелски Соби Салони За Убавина Градинки Итн. За Да се Олесни Поставувањето или Складирањето На Стоки. Нашите Комерцијални Корпи за Перење Може Уредно Да се Чуваат и Лесно Да се Преместуваат Околу Големите Алишта. Овој Камион За Перење Има Голем Капацитет што Може Ефикасно Да Ја Класифицира Валканата Облека и Да Спречи Акумулација На Остатоци на Подот и Земјата.Оваа Интегрална Количка Е Мала по Големина и Лесна за Движење. Многу Е Погоден за Болници Центри за Рехабилитација Домови Училишта Засолништа Хотелски Соби и Мотели. Повеќе Функции за Стокхолм крпи, Па Дури И Детски Играчки.Отстранлива Платнена Кеса Лесна За Чистење; 201 Дебел Челик Отпорен На Абење И Издржлив; 4-Инчни Тивки Тркала Лесни За Ракувањематеријал : Водоотпорна Крпа + Нерѓосувачки Челик Големина : 90х65х81цмбежина : 200кгбоја : Бнота : Рачно Мерење Ве Молиме Дозволете 1~3мм Грешка ви благодарам.

Параметри на производот

Слична стока