.

.

Исцелени 3 Комплети Навлажнувачи На Овлажнител За Навлажнувачи На Куќни Маси За Навлажнувачи НА Канцелариски Лер Навлажнувачи На Магла Навлажнувачи На Магла Спал?

Исцелени 3 Комплети Навлажнувачи На Овлажнител За Навлажнувачи На Куќни Маси За Навлажнувачи НА Канцелариски Лер Навлажнувачи На Магла Навлажнувачи

DEN 604.16

Пристапност
Залиха

БИРО НОЌНО СВЕТЛО високите материјали се , можете да го задржите некое време СПАЛНА СОБА ОВЛАЖНИТЕЛ дифузор навлажнувачот за воздух е лесен и компактен по големина, лесен за ракување и пренослив за извршување. ОВЛАЖНИТЕЛ на ВОЗДУХОТ користи Практичен дизајн со голем капацитет, нема потреба од вода често. ОВЛАЖНИТЕЛ мини УСБ Изработени од врвен материјал, издржлив и безбеден за употреба. НАВЛАЖНУВАЧКИ ИСПАРУВАЧ Немиот навлажнувач на воздухот помага да се создаде тивка и убава атмосфера за спиење. Пакетот Вклучува 3 x овлажнител 3 x USB кабел 3 x карактеристики на наставната книга-Создадете чиста и не сува состојба за просторот, за да спречите болести и да го освежите Навлажнувачот на воздухот . - Тоа е пренослив овлажнител за воздух за патување, отворено, автомобил, итн дифузор за воздушна магла. - Практичен дизајн со голем капацитет, нема потреба од Вода Често Магла Распрскувач. - Боја : Зелено Домаќинство-има стилски дизајн, исто така може да биде убав декор за вашите места за живеење домашни навлажнувачи.

Параметри на производот

Слична стока