.

.

ИРДФВХ Кожна Фиока-Тип Повеќеслојна Преграда Исклучителни Столпчиња За Уши Додатоци За Коса Ѓердан Кутија За Складирање Со Голем капацитет

ИРДФВХ Кожна Фиока-Тип Повеќеслојна Преграда Исклучителни Столпчиња За Уши Додатоци За Коса Ѓердан Кутија За Складирање Со Голем капацитет

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Уреден и елегантен Нека мирно уживате во радоста на извонредниот живот за складирање. Интимен и мек ентериер, ентериерот е изработен од специјален фланелен, го разбира вашето срце да се грижите за вашите омилени додатоци. Исклучително изработен, секој агол е ситно полиран. Лесен луксузен стил, оригинален designетски дизајн, извонредно складирање, исклучителен луксуз, должно внимание. Уреден и елегантен. Нека мирно уживате во радоста на извонредниот живот за складирање. Интимен и мек ентериер, ентериерот е изработен од специјален фланелен, го разбира вашето срце да се грижите за вашите омилени додатоци. Исклучително изработен, секој агол е ситно полиран. Лесен луксузен стил, оригинален designетски дизајн, извонредно складирање, исклучителен луксуз, должно внимание. Уреден и елегантен.Нека мирно уживате во радоста на извонредниот живот за складирање.Интимен и мек ентериер, ентериерот е изработен од специјален фланелен, го разбира вашето срце да се грижите за вашите омилени додатоци.Исклучително изработен, секој агол е ситно полиран.Лесен луксузен стил, оригинален designетски дизајн, извонредно складирање, исклучителен луксуз, должно внимание.

Параметри на производот

Слична стока