.

.

Рачен Машина За Сечење Месо, Рачна Машина За Сечење Месо Продолжената Рачка Спречува Лизгање На Засечното Сечило Фин Заб За Готвење За Компири

Рачен Машина За Сечење Месо, Рачна Машина За Сечење Месо Продолжената Рачка Спречува Лизгање На Засечното Сечило Фин Заб За Готвење За Компири

DEN 756.80

Пристапност
Залиха

Висока Ефикасност : Рачен замрзнат секач за месо дното на капакот на месото е опремено со пружина, која може автоматски да испраќа месо и да ја подобри ефикасноста Лесно Ракување : рачна машина за сечење месо со продолжена рачка, девојките исто така можат лесно да ја користат, што може лесно да се исчисти и користи долго време кога се одржува правилно. Широка Примена : секачот За Месо ја елиминира една од најпознатите работни места во подготовката за храна, помага да се исече замрзнатото месо, како што се замрзнато говедско, јагнешко, пилешко, шунка и риба за различни намени. Нерѓосувачки Челик : секачот За храна За Месо усвои дизајн на нерѓосувачки челик со дебелина од 1,5 мм, 2 пати подебел од другите слични секачи на пазарот, што може да издржи поголем притисок. Практична Употреба : Рачниот секач за месо обезбедува по 60 парчиња секој мин, што може да заштеди многу време и пари за купување претходно исечена храна и може да ви донесе многу погодно. Висока Ефикасност : Рачен замрзнат секач за месо дното на капакот на месото е опремено со пружина, која може автоматски да испраќа месо и да ја подобри ефикасноста. Лесно Ракување : рачна машина за сечење месо со продолжена рачка, девојките исто така можат лесно да ја користат, што може лесно да се исчисти и користи долго време кога се одржува правилно. Практична Употреба : Рачниот секач за месо обезбедува по 60 парчиња секој мин, што може да заштеди многу време и пари за купување претходно исечена храна и може да ви донесе многу погодно. Широка Примена : секачот За Месо ја елиминира една од најпознатите работни места во подготовката за храна, помага да се исече замрзнатото месо, како што се замрзнато говедско, јагнешко, пилешко, шунка и риба за различни намени. Нерѓосувачки Челик : секачот За храна За Месо усвои дизајн на нерѓосувачки челик со дебелина од 1,5 мм, 2 пати подебел од другите слични секачи на пазарот, што може да издржи поголем притисок.

Параметри на производот

Item Type:
Manual Meat Cutter
Material:
Stainless steel, foam
Weight:
Approx. 1830-1916g / 64.55-67.58oz
Cutting Thickness:
Approx. 0.2-8mm / 0.01-0.31in
Cutting Speed:
60 slices / min
Effective Cutting Distance of Blade:
150mm / 5.91in
Size:
Approx. 44.6 x 15 x 32.7cm / 17.56 x 5.91 x 12.87in
How to Use:
1. Place the machine on the smoothing workbench and fix the body with the suction cup on the table.:
2. Put the standard meat roll or homemade frozen meat on the V shaped loading table and place it smoothly.:
3. Hold the handle of the meat press down until the meat nail is firmly pressed into the meat, and gently send the meat to the direction of the blade.:
4. Hold the knife handle with your right hand and lift the knife higher than the meat roll. Press the knife handle down to complete a slicing action after the meat roll is placed on the baffle.:
Operating Instructions for Thickness Adjustment:
When cutting thin sections, loosen the inner adjusting nut clockwise to the position of the required thickness, and then tighten the outer :
Слична стока